NightRiders87
NightRiders87
  3 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Czy nie uważacie że kolor czatu jest za bardzo śłitaśny i pedalski??? :nie:

ostatecznycios
ostatecznycios
  3 kwietnia 2012
Klaudlajn
Klaudlajn: Kwestia przyzwyczajenia

chyba raczej kwestia gustu
Tomus
Tomus
  3 kwietnia 2012
Shaitan
Shaitan: przydałaby się zmiana

Nierealne : )

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy nie uważacie że kolor czatu jest za bardzo śłitaśny i pedalski?

W sumie różni ludzie tu przychodzą, a flirt się z tym kolorem według "autorów" kojarzy najlepiej :) Do rozmów chyba kolor nie przeszkadza. :)
gaillard
gaillard
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy nie uważacie że kolor czatu jest za bardzo śłitaśny i pedalski???

Nie. Dobra jest kolorystyka.
Eve
Eve
  3 kwietnia 2012

Różowy jest pedalski? :zonk:

NightRiders87
NightRiders87
  3 kwietnia 2012
Eve
Eve: Różowy jest pedalski?

Tak jest...:and:
Eve
Eve
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jest...

Płytka teoria.
NightRiders87
NightRiders87
  3 kwietnia 2012

Mogą zostać te kolory na flirt ale dlaczego na normalnych pokojach tez taki wyglad???

Eve
Eve
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogą zostać te kolory na flirt ale dlaczego na normalnych pokojach tez taki wyglad???

Jaki? Przecież regiony mają niebieski kolor ramki. :woot:
Grzeqorz
Grzeqorz
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy nie uważacie że kolor czatu jest za bardzo śłitaśny i pedalski???

Przychodzisz na czat popatrzeć na wygląd okienka czy porozmawiać z ludźmi ?
Róż jak róż, gdy nie ma go zbyt wiele nie przeszkadza mi, ot taki stereotyp, równie dobrze mógł ktoś kiedyś uznać za "pedalski" kolor sraczkowaty czy inny z całej palety barw.
NightRiders87
NightRiders87
  3 kwietnia 2012
Eve
Eve: Jaki? Przecież regiony mają niebieski kolor ramki.

Oj sorry zwracam ci honor nie zauważyłem.
Adidasowa
Adidasowa
  3 kwietnia 2012

Jak CI przeszkadza kolorystyka (wygląd) to nie wchodź na czat, pozamiatane. :bye:

Abaddon
Abaddon
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte

Kolor nie ma najmniejszego znaczenia.
Jeżeli coś ma tu być uważane za pedalskie,to będzie te,oto te słowo właśnie..."słitaśne"
xyz
xyz
  3 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogą zostać te kolory na flirt ale dlaczego na normalnych pokojach tez taki wyglad???

I tak nie zrozumiesz specyfikacji, to szkoda czasu na tłumaczenie.
desperatka87
desperatka87
  4 kwietnia 2012
Tomus
Tomus: Nierealne : )

Dlaczego ? Ja tez uwazam ze wyglada dosc dziwacznie...albo przynajmniej sie to co niektorym przejadlo :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak CI przeszkadza kolorystyka (wygląd) to nie wchodź na czat, pozamiatane.

Chyba po to porusza sie jakas kwestie zeby o niej podyskutowac? A nie odpowiedziec w stylu "Ci nie pasi to spadaj" :zonk:
Tomus
Tomus
  4 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego ?

Jest takie powiedzenie "Informatyk to leń" wiem, gdyż sam to studiowałem. I jestem pewny, że programistom nie chciałoby się zmieniać czegoś co tak dobrze funkcjonuje : )
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.