Malwin
Malwin
  24 marca 2012 (pierwszy post)

Już nie będę nękał programistów. Wszystko chodzi lepiej. Tzn. na pewno video czat. Tylko, żeby Wam nie przyszło na myśl dzielić na przydziały w udostępnianych aplikacjach...tak teraz jest dobrze i już więcej nie będę narzekał jak taki standard utrzymacie.

Malwin
Malwin
  24 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: coś twardego mogę prosić??

Treść posta jest za krótka. Minimum to 10 znaków. Cytaty nie są wliczane do treści.\

FOTKA RASIZM , ohh

Chciałem tylko odpisać ale treść wypowiedzi jest za protsa"_P
Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012
TellMeFantastic
TellMeFantastic: Btw. chyba mam bana na czacik na Fantastycznej, ale nie wiem za co. Idę sprawdzić.

za checi do zycia pewnie :D
praksyda
praksyda
  24 marca 2012
Malwin
Malwin:

Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012
Malwin
Malwin: Chciałem tylko odpisać ale treść wypowiedzi jest za protsa"_P

to straszne !! :and:
Malwin
Malwin
  24 marca 2012

chcialem do Ciebie napisac tylko Sebuch ale widac sa tutaj jakies restrykcje. Dobra zoltki...

Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012
Malwin
Malwin: chcialem do Ciebie napisac tylko Sebuch ale widac sa tutaj jakies restrykcje. Dobra zoltki...

to naucz sie czytowac ok , to nie jest nic trudnego :)
Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012

czytowac *
cytować :and:

Fantastyczna
Fantastyczna
  24 marca 2012
Malwin
Malwin: FOTKA RASIZM

:crylol:

Sebuch
Sebuch: za checi do zycia pewnie :D

Jednak nie mam xD
Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Jednak nie mam xD

to mozesz dalej czatowac :rock:
Malwin
Malwin
  24 marca 2012

i tak Fotka upadnie jak odpalę swój serwis...potrafię udupić ludzi....to moja profesja. W dzisiejszym świecie masz więcej przywilej, które pobuja Ci uświadomić media ile sam w nie wierzysz. Mógłbym się powołać na prawo nietykalność ale po co mi te 5 letnie rozprawy. Za niedługo mój serw. wystartuje tak jak..ekipa anonymous :)

Fantastyczna
Fantastyczna
  24 marca 2012
Sebuch
Sebuch: to mozesz dalej czatowac

Nie chce mnie się :D

Malwin
Malwin: i tak Fotka upadnie jak odpalę swój serwis...potrafię udupić ludzi....to moja profesja. W dzisiejszym świecie masz więcej przywilej, które pobuja Ci uświadomić media ile sam w nie wierzysz. Mógłbym się powołać na prawo nietykalność ale po co mi te 5 letnie rozprawy. Za niedługo mój serw. wystartuje tak jak..ekipa anonymous :)

Ja bym ich nie ostrzegała na Twoim miejscu :rotfl:
Sebuch
Sebuch
  24 marca 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Nie chce mnie się :D

to zostan ninja :>

Malwin
Malwin: i tak Fotka upadnie jak odpalę swój serwis...potrafię udupić ludzi....to moja profesja. W dzisiejszym świecie masz więcej przywilej, które pobuja Ci uświadomić media ile sam w nie wierzysz. Mógłbym się powołać na prawo nietykalność ale po co mi te 5 letnie rozprawy. Za niedługo mój serw. wystartuje tak jak..ekipa anonymous :)

przed chwila chciales sie wieszac , wiec jak chcesz ta line czy tam nitke ?:)
potrafisz sam siebie udupic :) na jakim ty swiecie chlopie zyjesz , zastanow sie nad tym co piszesz , to sa jakies bajeczki dla dzieci :)
Fantastyczna
Fantastyczna
  24 marca 2012
Sebuch
Sebuch: to zostan ninja :>

Toż przecież jestem :ninja:
Malwin
Malwin
  24 marca 2012
Sebuch
Sebuch: przed chwila chciales sie wieszac , wiec jak chcesz ta line czy tam nitke ?:) potrafisz sam siebie udupic :) na jakim ty swiecie chlopie zyjesz , zastanow sie nad tym co piszesz , to sa jakies bajeczki dla dzieci :)

wieszzać się = się przenośnia. Na pewno to nie są bajeczki:):
Fantastyczna
Fantastyczna
  24 marca 2012
Malwin
Malwin: Na pewno to nie są bajeczki

Jestem innego zdania.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.