Zwracam się tutaj tylko i wyłącznie do techników, developerow itp. osób które opracowywały silnik video-czatu, jest do bani. Obraz z kamery jest dostępny po jakiś 2-3 minutach na stronie fotka.tv, po odświeżeniu listy dostępnych osób na fotka.tv. Postarajcie się bardziej... zaczyna mni to i moich znajomych męczyć .
lista tematów
[Czat] Waszee TV z kam jest do dupy nie podobne
Po pierwsze nie ten dział, po drugie w weekendy to norma, serwery nie wyrabiają, cały portal zwalnia.
To przesuń ten temat w określony dział proszę. Jakie serwery ?? Żeby odświeżyć przesył danych z zarejestrowanej transmisji wideo ta ja bym to lepiej zrobił na swoim domowym serwerze. Mam dystr. Linuxa Debiana i serv stary Fujitsu -Siemens ale na moim łączy 50Mbps mogę udostępniać 400 osobom streaming w tym samym czasie i nic się nie muli. Coś z Wami jest nie tak, albo zatrudniacie nieodpowiednich ludzi albo sam nie wiem..
Ale czemu kierujesz te słowa do mnie? Ja nie jestem żadnym pracownikiem firmy, nie mam możliwości zrobienia czegokolwiek w tych kwestiach, mówię ci tylko jak jest.