nesta1985
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
nesta1985
  10 marca 2012 (pierwszy post)

...tyle wam do tego ile macie km do .pompowni ....Dekle ...poje....bani .byś się o czesał i ...... ustał jak równy z równym a nie jak jeb kartofel ...który myśli że jest lepszy niż ...każda oczytana ....lekcja ..... pozdrawia.....was.....odmulać D

Shaitan
Shaitan
  10 marca 2012
nesta1985
nesta1985: ...tyle wam do tego ile macie km do .pompowni ....Dekle ...poje....bani .byś się o czesał i ...... ustał jak równy z równym a nie jak jeb kartofel ...który myśli że jest lepszy niż ...każda oczytana ....lekcja ..... pozdrawia.....was.....odmulać D

Jaki ty jesteś irytujący człowieku...
Sebuch
Sebuch
  10 marca 2012
nesta1985
nesta1985: ...tyle wam do tego ile macie km do .pompowni ....Dekle ...poje....bani .byś się o czesał i ...... ustał jak równy z równym a nie jak jeb kartofel ...który myśli że jest lepszy niż ...każda oczytana ....lekcja ..... pozdrawia.....was.....odmulać D

wszyscy w domu zdrowi ?:)
KyrieElejson
KyrieElejson
  10 marca 2012

Ciekawy wywód... :D

Goniec
Goniec
  10 marca 2012

czekam na następne odcinki..

praksyda
praksyda
  10 marca 2012

niby nic a tak sie zaczęło, niby nic zwyczajne papapa :nutki:

gaillard
gaillard
  10 marca 2012

:owacje na stojąco:

jamajka
jamajka
  10 marca 2012
:wtf:
Chyba nie zrozumiałam przesłania tego jakże rozbudowanego tekstu.
praksyda
praksyda
  10 marca 2012
jamajka
jamajka: Chyba nie zrozumiałam przesłania tego jakże rozbudowanego tekstu.

on chciał nam przekazać,że ma dobry towar, i nie zmieni Dilera.
Alucard
Alucard
  10 marca 2012

Dobre pisze, popieram.

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  10 marca 2012

pozdrowienia dla podlasia

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  10 marca 2012

nie ma to jak sie wkurzyc po banie na czacie i napisac temat na forum jaki to swiat jest okrutny ..dziwie sie tylko czemu tak krotko dostales bana bo ja osobiscie bym zbanowal ciebie juz na bardzo bardzo dlugo ...

ps:dla pocieszenia dodam ze moze wkrotce sie doczekasz ;)

Pozdrawiam i zamykam

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.