CrazyAngel!
CrazyAngel!
  14 lutego 2005 (pierwszy post)

a wiec.....
niech inni schowaja te kiczowate serduszka....
niech sobie wsadza w tylki roze....

my,jako ze zawsze bylismy jakkolwiek inni (hyhyhy) w dniu dzisiejszym-zajelismy sie ukladaniem piramidy z monet..zreszta pracowalismy tez nad innymi konstrujcjami:D wszystko dzialo sie w pubie(tak tak wiem miaolo byc na chodniku ale nie pozwolily warunki atmosferyczne na to)

ps-nizej widzicie nasze "dziela" ihaaaaaaaaaaaaaa
ps2-do sweetbejbe-a widzisz-udalo sie hyhyhy:P a nawet wiecej, mielismy przy tym swietna zabawe:D

hyhyhy :mrgreen:

fakk00
fakk00
  14 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: fakkuś

lubie jak tak do mnie mówisz :napalony: ;)
mmartusia1985
mmartusia1985
  14 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: lubie jak tak do mnie mówisz

ulala :crazysex:

\"Tak już było, że uśmiech Marty budził uśmiech na twarzach innych ludzi na zasadzie jakiegoś czarodziejskiego mechanizmu.\" L.Tyrmand :rower:

leihotikan
leihotikan
  14 lutego 2005

macie bogatą osobowość - siedzieć w pubie i 3 godziny układać monety, hohoho......

:lol2:

Nie no, spoko, nic nie mowie...hehhe...

mmartusia1985
mmartusia1985
  14 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: leihotikan

lejek mój Ty obszczymurku prześliczny :********

dawno żeśmy się nie widzieli :P

\"Tak już było, że uśmiech Marty budził uśmiech na twarzach innych ludzi na zasadzie jakiegoś czarodziejskiego mechanizmu.\" L.Tyrmand :rower:

CrazyAngel!
CrazyAngel!
  15 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: macie bogatą osobowość - siedzieć w pubie i 3 godziny układać monety, hohoho......

hubert...akurat nie laczyla bym tego z nasza osobososcia...to ze tak spedzilismy troche czasu? po to zeby sie posmiac...dobrze bawic? chyba normalne...a to ze w taki a nie inny sposob...gdybysmy robili to co polowa spoleczenstwa ten komentarz bylby zbedny... tylko po co roibic to, co inni jesli ozna spedzic zas inaczej, po swojemy i miec wspanialsze wspomnienia:]
fakk00
fakk00
  15 lutego 2005

kazdy ma swoje jazdy Crazy i KSe :D fajna z was parka

LISU
LISU
  15 lutego 2005
Konto usunięte
Konto usunięte: zeby sie posmiac...dobrze bawic?

niektorzy maja swoje wyobrazenie "dobrej zabawy" .. i na pewno nie jest to sposob w jaki bawimy sie my :((( na pohybel walentynkom :/
LISU
LISU
  15 lutego 2005

jeszcze cos.. nigdy nie komentujcie czegos czego na wlasne oczy nie widzieliscie albo nie braliscie w tym udzialu.. sory ze sie mądrze ale.. :/ dzieki bogu juz po walentynkach. i znow bedzie ok :)

Brunet i Jego M
Brunet i Jego M
  15 lutego 2005

W koncu...koniec tandety i wyciagania pieniedzy na pier...lone serduszka...
A tak na marginesie to Kse i Crazy sa wyczesani i zakreceni w najbardizej pozytywnym tego slowa znaczeniu...To w sumie moje odczucie ale dalo sie tego troche poczuc juz :lol:
To tyle moich madrosci ide pac bo padam na ryjek ...

tup
tup
tup
i
poszedl lulac :lol:

Alea Iacta Est...

Sashka
Sashka
  15 lutego 2005

ramtam tamtam :mrgreen:
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

...: Wojna to jedyna higiena tego świata :...

NiosacySwiatlo
NiosacySwiatlo
  15 lutego 2005
Sashka
Sashka: Kleksior okrutny KAsienke posul

Ona juz byla popsuta jaj Ja poznalem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie w moim typie :D

cholera....

Konto usunięte
Konto usunięte: macie bogatą osobowość - siedzieć w pubie i 3 godziny układać monety,

Kasia Ci juz to napisala - wiec tylko sie powtorze - nie wiem co ma osobowosc do ukladania monet... mielismy ochote po prostu spedzic razem czas - niekoniecznie idac do Kina na durna komedie Romantyczna, czy tez siedziec w restauracji wpatrujac sie sobie w oczy...

Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy nie komentujcie czegos czego na wlasne oczy nie widzieliscie

tatus - :piwo:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kse i Crazy sa wyczesani i zakreceni

hhehehehehe :D
Gothiclady
Gothiclady
  15 lutego 2005

ale z was gópki :P

iskierka85
iskierka85
  15 lutego 2005

[color=violet] hyhyhyhy gratulejszon :)))

p.s. bogaci jestescie :D :lol2: :rotfl: :skok: :zabawa:

leihotikan
leihotikan
  15 lutego 2005

Tak szczerze, to nie widziałem zeby było napisane gdziekolwiek: Ja(crazy) + KSE.....

myslałem ze chodzi o jakiś zlot pancerniaków gdzie 30 osób układa sobie pieniązki :))))))))))

beatkaaaa
beatkaaaa
  15 lutego 2005

eeeee ... i tak nie wiem o co chodzi :lol2:

http://www.kisiel.kdm.pl/img/logo2.jpg

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.