to taki w imieniu moim i Żizel post
więc tak ja chciałam zacząć od tego że chcemy zorganizowac właśnie taki ZLOt na samym poczatku sierpnia we Wrocku ..pierwszy weekend sierpnia najlepiej .. noclegó szukamy tylko prosze składac deklaracje
[Czat] ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strona 3 z 4
ja sie wstepnie tez pisze :] hyhyhhyhyhyyyy.....
ale nic nie mowie na bank :]
Pozdrawiam cieplo
buuuuuuuuuuziak :*
Q___wa w moim mieście zlocik... Na codzień bab te mury cholera i impreza też tu. No cóż ważne że ludzie będa inni hehehehehe...... :-)))))))) Ale we Wrocku to się nie da przy ognisku :-(((( W hoteliku się przecież nie rozpali... :-D. No chyba że z FRU zrobimy pochodnię bueheheheh... Jak poczekacie do września to połączymy to z moją parapetówką heheheheh... Teraz mam zapierdziel bo buduję, remontuję, urządzam :-P, i cholernie mało czasu na wszystko.
A ja nie mam z rysunkiem wpisu :(((. Może teraz się uda... :-P
No i tam walnąłem bykolca "...bab te mury..." ma być "...mam te mury...", co by koleżanka dyslektyczka się nie czepiała słówek :-D bueheheheheh
zobacz moze tutaj cos dla siebie znajdziesz
http://www.gamespy.com/avatars/avatars.asp?genre=SO&start=1&page=0
!!!!!!!!!!!!!! po pierwsze kuwa ZADNA POCHODNIA!!!!!!!!!!!!!!! ijzzzzzz po drugie NIE DYSLEKTYCZKA!!!!!!!!! a po trzecie cam i tak jestes glabem:P:P po czwarte ja wciaz mysle co tu zrobic zeby jechac .........
Frunia kofana nawet słowa nie wspomniałem o Tobie, pisząc o koleżance dyslektyczce... znasz takie przysłowie buehehehe, buahahah "Uderz w stół a norzyce się odezwą..." buehehehe, buahahahah... Mycha tam nie ma żadnych rysunków :-(((((((((((((((