Geniusz
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 586
Geniusz
  4 marca 2018 (pierwszy post)

Do rzeczy chce być modem bo tak,plusów jest wiele a minusów w ogóle,może minus teraz w ogóle nie ma,lubię prawdę,brzydzę się głupotą i kłamstwem,posiadam wielki dystans do siebie jak i do świata a więc mogę definiować innych,chce ponadto być super modem i dawać dużo banów innym modom bo wielokrotnie pogarszają standard popularności tychże kamerek,jak to robią ? po prostu sobą nie nadają się a ich myślenie woła o pomstę do nieba i jest wymierzonym sztyletem przeciw użytkownikowi,co prawda jestem mało tolerancyjny ale umiem słusznie ocenić człowieka w kilka sekund czego oni niestety nie potrafią bo się pajace napawają emocją i różnymi innymi wyborami umysłu które nic nie mają wspólnego ze słuszną oceną rzeczywistości,najważniejszy jest balans i obiektywne spojrzenie zarówno na widza jak i nadajacego a tego brak - na początku z racji iż jestem genialny wezmę 3 tysiące na okresie próbnym,póżniej moje zarobki będą cyklicznie rosnąć co pól roku o 500 złotych,nie chce mi się już pisać a chętnie również bym napisał jak moja częstsza obecność i pomoc ludziom wpłynęła by na jakoś tego portalu na którym siedzę od wczoraj ale już chce być modem,jeśli 3 tysiące to za dużo zacznę od 2 ale nie mogę niestety odmówić cykliczności co pół roku 500 + , po przekroczeniu pułapu 5 tysięcy,moje podwyżki mogą byc wzrostowe co rok 500 + i logicznie też myśląc żeby mi się nie znudziło po 5 latach jak osiągne zarobek w wysokości 10 000/m mogą to być podwyżki co półtora roku o tysiąc złotych .PS - żyć wiecznie nie będę wasz Geniusz :*

Nie = Tak
Tak = Tak
Może = Tak
Porozmawiajmy = Tak
Pozdrawiam wszystkich gorzej myślących ode mnie,uważających że się uważam i ble ble ale to że jesteście gorsi w myśleniu nie znaczy że jesteście gorsi w dawaniu du*y bo to akurat lepiej robicie ;)

Geniusz
Geniusz
  4 marca 2018

Lubie też frytki ale tylko czasem

Tweekaz
Tweekaz
  4 marca 2018
Geniusz
Geniusz: Do rzeczy chce być modem

Zaglądnij tutaj: https://fotka.com/forum/kamerki/10401,_NABOR_NA_MODERATORO
Geniusz
Geniusz
  4 marca 2018

dziękuję ! pomogłeś ! bochater ! :D xD

Geniusz
Geniusz
  4 marca 2018

tam jusz jest zamkniynte ! ej pomurz mi bo muj krulik zjat marhef i czy mu cos bydzie dziwnie sie krenci i patży

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.