Witam. Mam problem ze streamem na foce po prostu strasznie duzo pixeli praktycznie mnie nie widac :d, inne stronki tego typu dzialaja normalnie tylko fotka cos zle dziala pozdrawiam.
lista tematów
[Kamerki] jakosc kamerki
to prawda ja mam cam logitech c920 pro full hd i szybkiego neta wysył 8 mb a mam jakość jak bym miał cam z tesco za 30 zł same pixele tragedia to jest z telefonu normalnie jest dobrze apka zrobiona a tutaj apka z przed 5 lat ta sama zero zmian beznadzieja
Konto usunięte: to prawda ja mam cam logitech c920 pro full hd i szybkiego neta wysył 8 mb a mam jakość jak bym miał cam z tesco za 30 zł same pixele tragedia to jest z telefonu normalnie jest dobrze apka zrobiona a tutaj apka z przed 5 lat ta sama zero zmian beznadzieja
Jeśli chodzi o player'a to niedawno został on zmieniony na JW player nie mówiąc o innych zmianach więc zarzut o braku zmian jest bezzasadny.
Co do jakości jakości - transmitowany obraz jest przez serwis przycinany do 640x480 pikseli co zapewnia dostateczną jakość. Jeśli pojawiają się artefakty lub obraz jest niskiej jakości należy sprawdzić ping do serwera fotki - można mieć bardzo szerokie łącze na wyjściu ale jednocześnie wysoki ping i efekt będzie dokładnie taki, jak opisujesz.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
woland: MarekDevers: to prawda ja mam cam logitech c920 pro full hd i szybkiego neta wysył 8 mb a mam jakość jak bym miał cam z tesco za 30 zł same pixele tragedia to jest z telefonu normalnie jest dobrze apka zrobiona a tutaj apka z przed 5 lat ta sama zero zmian beznadzieja
Jeśli chodzi o player'a to niedawno został on zmieniony na JW player nie mówiąc o innych zmianach więc zarzut o braku zmian jest bezzasadny.Adas171: na foce po prostu strasznie duzo pixeli praktycznie mnie nie widac
Co do jakości jakości - transmitowany obraz jest przez serwis przycinany do 640x480 pikseli co zapewnia dostateczną jakość. Jeśli pojawiają się artefakty lub obraz jest niskiej jakości należy sprawdzić ping do serwera fotki - można mieć bardzo szerokie łącze na wyjściu ale jednocześnie wysoki ping i efekt będzie dokładnie taki, jak opisujesz.
Kiedy będzie opcja stremowania w fullhd? albo chociaż w hd ? jesli chodzi o artefakty to jest to wina serwisu poniewaz streamuje gry na twitchu i tam zadnych problemów nie mam a bitrate mam ponad 2500 a tu samej kamerki by nie ciaglo ? omegle dziala rowniez swietnie wiec wina ewidentnie jest po stronie fotki pozdrawiam.
Pewnie nigdy, bo raz, utrzymanie serwerów mających wystarczającą moc obliczeniową do renderingu w locie kilkuset transmisji HD byłoby bardzo drogie (a jak wiemy nie jest to twitch czy hitbox, tutaj user nie zrobi przerwy na wyświetlenie reklam - które swoją drogą przy kilkudziesięciu widzach nie przynosiłyby sporo dochodu), dwa stream HD niesie za sobą odpowiednio wyższy bitrate, a jak wiemy średnia prędkości internetu w naszym kraju jest bardzo niska, więc niewiele osób mogłoby płynnie taki stream oglądać, a rozbijanie streamu na różne opcje jakości też nie wchodzi w grę z powodów podanych wyżej, odpowiednio też wzrósłby koszt łącz internetowych do takiego streamingu, windowanie jakości na kamerkach na tego typu portalach jest zwyczajnie nieopłacalne.
czytam, ale tam nie ma nic o tym jak poprawić jakość, wiec może przytoczysz ten wątek gdzie jest napisane jak naprawić
Konto usunięte: czytam, ale tam nie ma nic o tym jak poprawić jakość, wiec może przytoczysz ten wątek gdzie jest napisane jak naprawić
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV