Witam,
Na fotce jestem już zeszło cztery lata, ale co ostatnio się tu wyprawia to jest jakaś paranoja, baa.. "patologia" i nie mówię tu o wszystkich tych zboczeńcach czy napaleńcach. Chodzi mi o osoby, głównie dziewczyny, które są chore najprawdopodobniej psychicznej, mówię tu m.in. o takich osobach jak: Asia czy Malutka28smutna. Nie potrafię sobie wyobrazić, że na tak dużym portalu "moderacja" pozwala na takie rzeczy, ludzie czy, żebyście przejrzeli na oczy musi naprawdę do czego dojść?! Nie będę tu pisał o tych oglądających, którzy tylko podjudzają, ale powiem Wam jedno: Jesteście zwykłymi sku..ys*****
Proszę administrację o podjęcie szybkich kroków w tejże sprawie i zablokowanie takim osobom możliwość transmitowana obrazu.
[Kamerki] Poprawka regulaminu kamerek strona 1 z 2
A niby na jakiej podstawie? To jest jakiś przepis ograniczający osobom niepełnosprawnych czy chorym umysłowo korzystanie z internetu albo może istnieje jakiś zakaz pojawiania się takich osób w przestrzeni publicznej? Przyznam, że przeczytałem z przerażeniem Twój wpis. Były w historii czasy, gdy osobom niepełnosprawnym (również niepełnosprawnym umysłowo) zabraniano aktywności. Zamykano w szpitalach i obozach, a także zabijano. Tak, piszę o nazizmie!
Druga sprawa, blokada stanowi ograniczenie w korzystaniu z portalu. Dlaczego osoba chora psychicznie - z tonu Twojej wypowiedzi wynika że wg Ciebie "gorsza" - ma ponosić odpowiedzialność za czyny innych czyli tych którzy obrażają?
Sprawa trzecia - moderatorzy nie są od rozstrzygania czy ktoś jest czy nie upośledzony i w jakim stopniu. Jeśli takie osoby się zdarzają (nie osądzam tu osób o których napisałeś) to chyba mają opiekunów?
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
W Polsce dostęp do internetu powinien wymagać testów psychologicznych jak np. przed zakupem broni palnej w USA - DEBIL - nie dostanie neta. Żeby było jasne - debilizm nie jest chorobą (choć mogłoby się wydawać, że jest to choroba naszych czasów) i w żaden sposób nie powinno się go przyrównywać do jakichkolwiek niepełnosprawności.
PS: nieładnie posługiwać się wizerunkiem osób trzecich.
@woland
Nie wiem czy Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy co, ale może wróć się do podstawówki, tam Cię podstaw nauczą.
Gdzie ja napisałem, że nie powinno się zakazać osobom takim korzystania z internetu? Napisałem prośbę by administracja zainteresowała się takimi oto osobami, które ROBIĄ STRASZNE transmisje na fotce. Może CI się podoba jak dziewczyna się dusi czy leży na podłodze i płacze, a ludzie to oglądają. No człowieku pomyśl zanim coś napiszesz. Co do Twojego porównania z nazizmem to odpowiem Ci jednym z najpopularniejszych cytatów: "Szkoda strzępić ryja". Piszesz również, że uważasz, iż napisałem osoba chora psychicznie jest gorsza od innych, ja nie wiem po czym Ty to wnioskujesz, rozumiem, że może masz strasznie poglądy lewicowe, no ale proszę Cię, nie oceniam nikogo i nie wyróżniam kto jest lepszy, a kto gorszy. Jeszcze raz napiszę, że osoby, które są chore powinny mieć całkowity zakaz transmitowania na fotce, bo niby czemu to ma służyć? Są wyśmiewane i podjudzane do robienia różnych głupstw.
Ps. zawsze "łapać złodzieja" krzyczy... złodziej - chcesz aby blokować osoby które nie łamią regulaminu sam łamiąc regulamin serwisu - twoja wymiatająca logika po raz wtóry.
ModTV
Ja juz zgłosiłem to do moderatora czekam na odzew. Malutka89smutna właśnie jest u moderatora póki co wywala wszystkich na czarną listę..
MariuszS.999
Widzę że kompletnie nie znasz zasad obowiązujących na kamerkach - gdybyś je znał to byś wiedział zachowania o których piszesz są zabronione.
Dodawanie widzów do CL nie jest zabronione.
ModTV
Nie chodziło mi kolego że ona dodaję ludzi na czarną listę. Zacznij czytać ze zrozumieniem. Ta dziewczyna transmituje to jak rzekomo płacze, dusi się pokazuje swój dom który jest zaniedbany i to wyprzedzając twoją sugestię nie jest zabronione ale prowadzenie rozmów na forum live z niejakim Michałem na temat ze jakieś zdjęcia sobie udostępnili bez zgody tej osoby, ze jedno na drugie pójdzie na policję, jedno drugie zaczęło wyzywać, ubliżać, ośmieszać (zresztą malutka już sama się ośmieszała wcześniej), mało tego padały groźby w obie strony. Takie coś pokazywanie tego gdziekolwiek jest debilizmem. Takie gadki niech sie toczą poza wizją. Jak ma jakieś problemy niech je załatwia poza publiką bo to jest chore to co ona pokazuje w tych kamerkach. Nikt z nas przy zdrowych zmysłach nie prowadził by transmisji takiego czegoś. Proste!
MariuszS.999
to nie jest smieszne panie Woland masz tutaj racje ale zrobcie cos z ta dziewczyna z Matrixem daliscie se rade to z nia tez bo jeszcze stanie sie cos zlego i ciekawe co wtedy zrobicie jak ci Malutka pokaze na kam smierc to nie jest zabawne jestesmy doroslymi ludzmi powinnismy reagowac a glupi nie jestes dluzgo tu siedzisz i sam widzisz co sie dzieje jak masz jakiekolwiek wplywy tutaj to zareaguj
Pan woland bagatelizuje problem. Zobaczymy właśnie co zrobicie jak malutka przekroczy granice np właśnie odbierze sobie życie przy kamerkach. Dziękuję bardzo koleżanko za wypowiedź razem możemy zrobić więcej..
MariuszS.999
Litości! nie jesteśmy poradnią psychologiczną.
Oficjalnie oświadczam, nie będziemy banować ludzi tylko dlatego, że komuś wydaje się że coś jest poza normą. Równie dobrze można przewidywać, że blokada konta spowoduje targnięcie się na życie. Regulamin i netykieta są jasne - nie widzę powodów do blokowania takich transmisji
ModTV
Ciekaw jestem Kiedy zobaczysz slynna Anna założyła juz 3 czy 4 konto i dalej jest to samo. Ona powinna być w zakładzie dla czubków a nie na Internecie na Fotce. Ta dziewczynka moze sama dla siebie jest zagrożeniem. Normalne osoby Tak sie nie zachowują. Chciałbym ograniczyć jej prawa w Internecie.
MariuszS.999