Uki85
Uki85
  30 sierpnia 2016 (pierwszy post)

Chciałbym się podzielić z Wami bardzo przykrą sprawą. Otóż będąc dzisiaj na kam dziewczyna robiła z siebie idiotkę kompletną z przejawami desperacji najwyższego poziomu. Zachowanie przypominało bardziej dziewczynkę 6 klasy niż osoby która chwali się na kam że ma 27 lat. Może i racji trochę było że dostałem bana, ale wybaczcie, nie zabluźniłem, nie poniżyłem, nie wyzwałem. Chodzi mi o jeden fakt. U koleżanki na koncie siedział jednocześnie moderator i jej podpowiadał publicznie przez rozmowę głosową kogo wyrzucić i co ma robić. Nie będę tolerował koleżeńskich układów z adminami i modami. Dostanie bana było ustalone i za porozumieniem. Mam świadków że nic złego nie powiedziałem. Znam kilkanaście innych kamerek gdzie ludzie są poniżani, wyzywani... Z tym nikt kuwa porządku nie zrobi. Nikt nie jest blokowany. Pech chciał że trafiłem na moda który okazał się być przyjaciółką wspomnianej 27-letniej desperatki... Z racji iż sam kiedyś byłem adminem i modem, błagam... Niech stara gwardia wraca... Z zasadami które wtedy panowały... Ktoś z Was miał taką sytuację? Lub jest świadkiem kiedy ktoś na kam zostaje bluzgany, poniżany a mod z tym nic nie robi? Tak nie powinno być że leci się właściwie za nic...

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  30 sierpnia 2016

Na te problemy jest odpowiedni środek: lektura ^^ http://fotka.com/forum/kamerki/8679,NETYKIETA_FAQ_KAMERK .
Naruszenia? Na każdej kamerce jako widz może Pan zgłosić, również korzystając z opcji na profilu, a co najważniejsze wspomnianej w zasadach.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.