matis1992
matis1992
  20 kwietnia 2016 (pierwszy post)

panie nie blokuj mi kamerki ze sciagam koszulke sciagsm tyle dla ciebie ludzi z e szo nic wiecej nie pokazuje z gory dziekuje rozumiem kultura osobista ale laski to lubia ale dla pana wieksza kasa przeprraszam milego wieczoru dobranoc

fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  21 kwietnia 2016
matis1992
matis1992: panie nie blokuj mi kamerki ze sciagam koszulke sciagsm tyle dla ciebie ludzi z e szo nic wiecej nie pokazuje z gory dziekuje rozumiem kultura osobista ale laski to lubia ale dla pana wieksza kasa przeprraszam milego wieczoru dobranoc

To nie showup, a z pewnością za Twoją oglądalność nikt tutaj nie zarabia także pomyliłeś portale. Do tego fotkę podglądają też dzieci, a jak chcesz ściągać koszulkę, to zmień portal. A skoro myślisz, że klata to fejm - wystaw ją przez okno, a kobiety sznurem zaczną stawać pod Twoim balkonem. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
powiAdam84r
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 7
powiAdam84r
  21 kwietnia 2016

matis, polecam Ci zgłosić moderatora, który to uczynił.Do FP. Nazbiera się takiemu i zdejmą go z funkcji. Nie raz i trzy widziałem już w ostatnim czasie niesłusznie nadaną blokadę dla nadającego .

fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  21 kwietnia 2016
powiAdam84r
powiAdam84r: matis, polecam Ci zgłosić moderatora, który to uczynił.Do FP. Nazbiera się takiemu i zdejmą go z funkcji. Nie raz i trzy widziałem już w ostatnim czasie niesłusznie nadaną blokadę dla nadającego .

Jeżeli pokazywał samą klatę bez twarzy, to moderator miał prawo nadać blokadę. Napisał powyżej o banie i ściągnięciu koszulki, ale nie napisał dokładnie jak transmisja wyglądała. Najlepiej wszyscy zacznijmy ściągać koszulki i zróbmy portal tylko dla dorosłych. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  21 kwietnia 2016

Słowo na weekend od moderatora globalnego kamerek:
Netykieta w ppkt. piątym mówi, że zabronione jest:
- Obnażanie się przed kamerką
- pokazywanie/dotykanie intymnych części ciała "krocze, piersi etc."
- akty seksualne,
- masturbacja
- kierowanie kamery na krocze
- kierowanie kamery na obnażony tors,
- kierowanie kamery na dekolt (bez widocznej twarzy)

Zatem jak łatwo można zauważyć goły tors z twarzą, czy też bez jest tak równo niezgodny z zasadami w tym serwisie.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

matis1992
matis1992
  21 kwietnia 2016

zdejmij mi blokade na kamerke nic nie zdejme obiecuje

matis1992
matis1992
  21 kwietnia 2016

zdejmij mi pan blokade na kamerke obiecuje ze nic nie zdejme

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  21 kwietnia 2016
matis1992
matis1992: zdejmij mi pan blokade na kamerke obiecuje ze nic nie zdejme
Blokada już minęła więc nie ma czego zdejmować

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.