CzarnoKrwista85
CzarnoKrwista85
  6 października 2015 (pierwszy post)

hey moze mnie ktos wcisnie z dobrego serca na moderatorke na kamerki mam pecha zawsze trafiam po :P

Shaitan
Shaitan
  6 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: moze mnie ktos wcisnie z dobrego serca na moderatorke

Konto usunięte
Konto usunięte: z dobrego serca

Konto usunięte
Konto usunięte: na moderatorke

Szczerze skisłem :rotfl:
Ieejdi
Ieejdi
  7 października 2015

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Shaitan
Shaitan: skisłem

Piątka d83dde02
Konto usunięte
Konto usunięte: moze mnie ktos wcisnie z dobrego serca na moderatorke na kamerki

ja Cię wcisnę, za 0.7 d83dde02d83dde02d83dde02
fresh
fresh
  7 października 2015

Wciskaj moderatorom nieregulaminowe transmisje, to Cię sami wcisną do ich grona.

Shaitan
Shaitan
  7 października 2015
fresh
fresh: Wciskaj moderatorom nieregulaminowe transmisje, to Cię sami wcisną do ich grona.

Zgłaszanie naruszeń regulaminu wcale nie świadczy o tym, że ktoś się nadaje na moderatora.
fresh
fresh
  8 października 2015
Shaitan
Shaitan: Zgłaszanie naruszeń regulaminu wcale nie świadczy o tym, że ktoś się nadaje na moderatora.

Zgadzam się z Tobą.
Paffeuu
Paffeuu
  11 października 2015
Shaitan
Shaitan: Zgłaszanie naruszeń regulaminu wcale nie świadczy o tym, że ktoś się nadaje na moderatora.

Dokładnie, czasami trzeba pokazać piersi albo pomachać prąciem w full HD, robić sporo byków ortograficznych i stylistycznych, przyklaskiwać tępym, bezrobotnym i niewykształconym "zwierzchnikom", trzeba także nie mieć własnego zdania i mózgu + ogólnie nie przepadać za posiadaniem przywileju wolnej woli.

Jeśli spełniasz powyższe warunki
Konto usunięte
Konto usunięte:

d83ddc47

http://www.fotka.pl/kontakt
192/h, szesnaście dni w tygodniu d83dde02

ZAPRASZAMY!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.