natalaaalaaa
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 20
natalaaalaaa
  21 czerwca 2015 (pierwszy post)

Dlaczego nie mogę oglądać czyichś transmisji,ani zrobić swojej na telefonie ??

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 czerwca 2015
Szczegóły... tak ważne :-).
natalaaalaaa
natalaaalaaa: Dlaczego nie mogę oglądać czyichś transmisji,ani zrobić swojej na telefonie ??
Domniemam, że chodzi Ci o apkę. Zatem zapodaj kilka informacji, które naświetlą: Twój telefon to... model/wersja android/czy to wp?
Sztumpole
Sztumpole
  25 czerwca 2015
A ja nie wiem nawet czy u mnie w tel można oglądać , nie próbowałem jeszcze bo jestem za LENIWY Model huawei , android 4.4 , ProcesorCPU cztery rdzenie 1,2 Ghz , Pamięć Ram 1 GB
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  25 czerwca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja nie wiem nawet czy u mnie w tel można oglądać , nie próbowałem jeszcze bo jestem za LENIWY Model huawei , android 4.4 , ProcesorCPU cztery rdzenie 1,2 Ghz , Pamięć Ram 1 GB

Pomimo przejściowych problemów na apce powinno śmigać :ninja:.
Zatem ściągnij aplikację z Google Play http://www.fotka.pl/p/mobile i sprawdź - kamerki są na liście rozwijającej się po lewej stronie d83dde09. Daj znać jak poszło/ewentualnie problemy zgłoś na forum, poprzez kontakt (http://www.fotka.pl/kontakt#formularz) lub zapraszam na pw (nie starachaj, ograniczenie nie obejmuje moderatorów) :P.
Sztumpole
Sztumpole
  25 czerwca 2015
Ma się rozumieć , zrobię testa ale wieczorem i oczywiście poinformuję
Krzysiu
Krzysiu
  26 czerwca 2015

ja to proponowałbym ściągnąć flasha na telefon ( w google poszukaj ) ja normalnie odpalam kamerkę na fotka tv a nawet oglądać mogę. Tylko jedno jest irytujące bo nie widać ile osób jest u mnie na transmisji w telefonie.

Krzysiu
Krzysiu
  26 czerwca 2015
Krzysiu
Krzysiu: ja to proponowałbym ściągnąć flasha na telefon ( w google poszukaj ) ja normalnie odpalam kamerkę na fotka tv a nawet oglądać mogę. Tylko jedno jest irytujące bo nie widać ile osób jest u mnie na transmisji w telefonie.

widać ilość widzów :)
Sztumpole
Sztumpole
  1 lipca 2015
esquilo
esquilo: Sztumpole: A ja nie wiem nawet czy u mnie w tel można oglądać , nie próbowałem jeszcze bo jestem za LENIWY Model huawei , android 4.4 , ProcesorCPU cztery rdzenie 1,2 Ghz , Pamięć Ram 1 GB . Daj znać jak poszło :P.

Śmiga full wypas , ok wszystko
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.