Mam problem nie moge pisac podczas swojej transmisji wiecie co może być przyczyna ?
[Kamerki] POMOCY
Może i by ktoś wiedział o co może chodzić, gdybyś podał jakiekolwiek szczegóły, a tak to polecam wróżbitę Macieja
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
no przecież napisałem ze nie mogę pisać podczas transmisji jeżeli to nie wystarcza to ja nie wiem :) chodzi o to ze u innych mogę pisać i wysyłać przez naciśniecie klawisza enter czyli tak jak to się wysyła a u siebie jak robię transmisje to ktoś zadaje mi pytanie ja chce odpisać w okienku wiadomości pisze tekst i on się nie wysyła
Widzę że informatycznie jesteś "ciemny jak tabaka w rogu".
Wnioskuję że piszesz z kompa (jeśli tak to jaka przeglądarka) linux/windows/jaka wersja flasha i javy - jaki antywirus ?
ModTV
o kurcze i tu mnie zaskoczyłeś w tych sprawach jestem naprawdę cienki przeglądarka opera i Firefox a antywirus Avast
1. spróbuj z innej przeglądarki (z operą bywają kłopoty) 2. avast jest wyjątkowo upierdliwy jeśli chodzi o współpracę z fotką - polecam avira antyvir - darmowy i o niebo lepszy 3. w win 7 czasem bywaja kłopoty z javą - odinstaluj javę - wyczyść ciasteczka i cache w przeglądarkach których używasz i restart 4. ponownie zainstaluj javę - https://www.java.com/pl/ Daj znać jak poszło
ModTV