Co się dzieję z jakościa na fotka tv ? wszedzie charczy ...
lista tematów
[Kamerki] Fotka TV - Jakość transmisji
http://www.fotka.pl/forum/kamerki/ weź tu sie przyhacz z pytaniem a moze tam sobie zjadziesz odpowiedź.
My nie atencjujemy sie na kemerkach, nie wiemy czemu Ci nie działa;(
My nie atencjujemy sie na kemerkach, nie wiemy czemu Ci nie działa;(
Prawdopodobnie wina leży po stronie Twojego sprzętu/ oprogramowania, jakość jest co prawda nieco niższa, ale ja osobiście nie mam żadnego problemu z transmisją, inni tak samo, jest co prawda kilka osób, które na to narzekają, ale tak jak napisałem wcześniej, problem nie leży po stronie serwisu.
W razie jakichkolwiek dalszych problemów, pisz mi na PW, usiądziemy i coś pokombinujemy
A jednak..
Przez 2 dni jakość była nieco niższa, ale było to spowodowane przeciążeniem serwerów, opisałem to w innym temacie.
Jakość obrazu i dźwięku jest cały czas taka sama, żadnych zmian nie było, jakby cokolwiek uległo zmianie, to na pewno zostalibyście o tym poinformowani
Za niespełna 2 tygodnie zostaną zakończone prace nad przebudową systemu i możliwe, że jakość będzie jeszcze wyższa, ale tego jeszcze nie wiemy, bo prace mają charakter "optymalizacyjny"
Przebudowa ma poprawić stabilność systemu + eliminacja wszystkich zgłaszanych "błędów"
Stale będę monitorować temat i na pewno dodam wpis na forum kamerek, jeżeli cokolwiek się zmieni lub prace zostaną zakończone.
Pozdrawiam