Dlaczego administracja usilnie broni moderatora Marcinx190 mimo zgłaszania przeze mnie i inne osoby, że ten moderator notorycznie nadużywa uprawnień, a także popełnia przestępstwo z art. 212 kodeksu karnego - tzn. dopuszcza się zniesławiania użytkowników?
[Kamerki] Marcinx190 strona 1 z 2
Wszystkie tego rodzaju skargi/ zażalenia proszę kierować bezpośrednio do MG, listę znajdziesz na forum kamerek, jeżeli nie chcesz zgłaszać tego faktu Moderatorom Globalnym, to "KONTAKT" i heja..
To nie jest odpowiednie miejsce na tego typu "batalie" i tak nic tym nie wskórasz, robienie z siebie "Watażki" dużo Ci nie da.
Czytaj ze zrozumieniem - w poście wyraźnie pisze, że sprawa była zgłaszana przeze mnie i inne osoby.
Jak była zgłaszana, to po kiego grzyba pocisz mi się na forum kamerek? Czekaj na rozwiązanie "sprawy" i wszystko w temacie.
Chcesz sobie popisać na ten temat i się pożalić albo wypłakać to hydepark czeka, tam wszystko przejdzie.
1. Nie pyskuj.
2. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w temacie to się nie udzielaj, bo spamujesz.
3. Jak już ustaliliśmy masz problem ze zrozumieniem tego, co jest tam u góry napisane, więc daruj sobie wypowiadanie się.
4. Sprawa dotyczy Kamerek, więc temat jest umieszczony we właściwym dziale, czy Ci się to podoba czy nie.
1. No chyba Ci się coś kurczaczku pomieszało, nie będziesz mi tu życia układał ^_^
2. To działa w 2 strony, wylałeś swoje gorzkie żale = mam prawo odnieść się do tego co wypociłeś, w końcu po to jest forum.
3. Chyba Ty masz problem ze zrozumieniem ^^ Jeżeli Moderator nie został "ukarany" to widocznie na to nie zasłużył, jeżeli zasłużył, to na pewno otrzyma stosowną karę. Tyle w tym temacie i skończ trollować, bo zwyczajnie Ci to nie idzie...
4. Oczywiście, że jest we właściwym dziale, ale właśnie dokarmiam twój mózg informacjami od tego w końcu jestem.
Kto tu modów wybiera ;/ Nie spamuj, bo nic do tematu nie wnosisz, pokazujesz tylko własną głupotę i zaśmiecasz forum. Nie masz nic do wniesienia do tematu to się nie udzielaj i tyle. Dostał taki uprawnienia i myśli, że mu wszystko wolno :/
Wszystko z Tobą ok? Umiesz czytać?
W tym momencie sam siejesz zamęt i śmiecisz na forum = temat do zamknięcia, wszystkie informacje zostały przekazane.
Śnięty bobrze co za spamer. Nie ty będziesz decydował czy temat jest do zamknięcia czy nie. Wyjdź mi stąd, bo zaśmiecasz mi temat swoją osobą.
Wszystko było zgłoszone do FT.
Dobrze wiesz, że kiedy korzysta z funkcji "Wiadomość od moderatora" to nigdzie nie jest to zapisywane w historii. Podejrzewam, że nawet tego nie logujecie i dlatego robicie z tego wielki problem. Włączcie logowanie tych wiadomości to sobie zobaczycie w jaki sposób ten moderator z tego korzysta. Zresztą zostały administracji podane 3 konkretne osoby, które takie wiadomości dostały. W prawie nazywa się to "świadek". Wystarczy zapytać. Ciężko? Chyba nie.
Świadek? Czyli wg. Ciebie, Administracja ma podjąć decyzję w tej sprawie, na podstawie literek 3-4 osób?
Ręce opadają, poddaje się ^^
A nie prościej byłoby zrobić jakiś zrzut ekranu? Dostajesz wiadomość, robisz zrzut ekranu i automatycznie problem znika...
Na forum takiego zrzutu nie możesz wstawić, ale od tego jest właśnie kontakt albo PW Moderatora Globalnego..
Dyzenteria w stadium zaawansowanym, tyle napiszę na sam koniec, nie przyjmujesz niczego do wiadomości, forsujesz demonstracyjnie swoje i nie jestem w stanie przemówić do Twojego zdrowego rozsądku.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Nie. Wg mnie administracja powinna logować te wiadomości i móc je sprawdzić. Skoro tego nie robi to musi dać wiarę świadkom. Innej opcji nie ma.
Nie mogę oczekiwać, że ktoś zrobi zrzut ekranu nie będąc o to poproszony, a nie zawsze mam możliwość kontaktu z tą osobą poza fotką. Jeśli moderator notorycznie wywala mnie z transmisji nie pozwalając nic napisać to nawet nie mogę przekazać tej osobie takiej informacji. Myśl trochę zanim coś napiszesz. Wiadomości od moderatorów powinny być logowane.
Spójrz na siebie, bo jedyną osobą, która nie posługuje się tutaj zdrowym rozsądkiem jesteś ty - od początku tylko próbujesz zgrywać wielce mądrego, a tylko zaśmiecasz temat nie wnosząc nic do niego.
Temat ma taką rację bytu, że być może zgłoszą się inne osoby, które mają ten sam problem.
No ręce opadają...
Dlatego właśnie piszę, że forsujesz demonstracyjnie...
Do reszty się nie odnoszę, bo zwyczajnie trollujesz, chcesz więcej odpowiedzi, zapraszamy na PW.