WladcaGasek
WladcaGasek
  22 sierpnia 2014 (pierwszy post)

Witam, piątek godzina 23;15 siedziałem na kamerce u pani o nicku: MadziaMadzia25. Na transmisji były dwie dziewczyny, które zaczęły normalnie tańczyć, po czym zostały zbanowane.. halo? to już nawet nie można tańczyć? Nie był to żaden taniec erotyczny. Gdy pytałem moderatora o powód bana, w odpowiedzi dostałem wyproszenie z pokoju. Brawo

fajneradio
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
fajneradio
  22 sierpnia 2014

Ban bezpodstawny, dziewczyny normalnie tańczyły. Moderator wypraszał z pokoju również nie wiadomo dlaczego. Trochę zaczynacie przesadzać.

madman1x3
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
madman1x3
  22 sierpnia 2014

Też byłem na tej transmisji- dziewczyny dostały bana za nic...

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  23 sierpnia 2014

Nie udzielamy informacji na temat banów osobom trzecim. Moderator nie ma też obowiązku osobistego tłumaczenia się z powodów blokady która nadał. Osoba która otrzymała czasową blokadę może sama napisać skargę na zachowanie moderatora bezpośrednio do jednego z moderatorów globalnych kamerek http://www.fotka.pl/forum/kamerki/7778,Lista_moderatorow

Do takiej skargi warto dołączyć zrzut ekranowy z zaistniałej sytuacji. Wszystko jest dokładnie wyjaśnione w netykiecie kamerek - http://www.fotka.pl/forum/kamerki/1875,NETYKIETA_FAQ_FOTKAT . Sprawdźcie jednak też dokładnie czy wasze (lub wspomnianych dziewcząt) zachowanie nie było przypadkiem zabronione przez netykietę.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  23 sierpnia 2014

Sprawdziłem

Konto usunięte
Konto usunięte: pytałem moderatora o powód bana

Nie pytałeś o powód bana tylko w niewybrednych, wulgarnych słowach oceniłeś moderatora (podobnie jak parę innych osób) - w sumie mogłeś dostać bana więc spotkał cie łagodny wymiar kary.

Po sprawdzeniu okazało się, że ban na tej transmisji był słuszny i właściwy. Został naruszony ppkt I.5 netykiety.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

WladcaGasek
WladcaGasek
  23 sierpnia 2014
woland
woland: SprawdziłemWladcaGasek: pytałem moderatora o powód bana Nie pytałeś o powód bana tylko w niewybrednych, wulgarnych słowach oceniłeś moderatora (podobnie jak parę innych osób) - w sumie mogłeś dostać bana więc spotkał cie łagodny wymiar kary. Po sprawdzeniu okazało się, że ban na tej transmisji był słuszny i właściwy. Został naruszony ppkt I.5 netykiety.

Owszem, oceniłem moderatora, ale odbyło się to po tym, gdy wyprosił mnie z pokoju. Pierwsze zapytałem z jakiego powodu dostały bana.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.