NIe moge wysylac wiadmosci na kamerce kiedy robie transmisje. Kiedy wpisze tekst i naciskam"enter" by wyslac to aby preskakuje mi do kolejnej linijki. Robiłem juz wszsystko czy moze ktoś wie co jest? próbowałem juz wszysatkiego( resetowania kompa, odswiezania fotki i za kazdym razem jak sie loguje to zawsze to samo) Pomocy ;)
lista tematów
[Kamerki] POMOCY-problem
Konto usunięte: NIe moge wysylac wiadmosci na kamerce kiedy robie transmisje. Kiedy wpisze tekst i naciskam"enter" by wyslac to aby preskakuje mi do kolejnej linijki. Robiłem juz wszsystko czy moze ktoś wie co jest? próbowałem juz wszysatkiego( resetowania kompa, odswiezania fotki i za kazdym razem jak sie loguje to zawsze to samo) Pomocy ;)
Czy wyczyściłeś ciasteczka?
Poproś któregoś z FP ( http://www.fotka.pl/przyjaciele ) o odświeżenie profilu. (Zazwyczaj pomagało w opisanym przez Ciebie problemie.)
Pozdrawiam.
Konto usunięte: NIe moge wysylac wiadmosci na kamerce kiedy robie transmisje. Kiedy wpisze tekst i naciskam"enter" by wyslac to aby preskakuje mi do kolejnej linijki. Robiłem juz wszsystko czy moze ktoś wie co jest? próbowałem juz wszysatkiego( resetowania kompa, odswiezania fotki i za kazdym razem jak sie loguje to zawsze to samo) Pomocy ;)
Z jakiej przeglądarki korzystasz?