Co się stało z tą opcją?
Czy tylko u mnie jej nie ma?
lista tematów
[Kamerki] Prywatna Cam strona 1 z 2
Nie ma już tej możliwości, przebudowa systemu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Powstał już podobny temat, tak postanowiła większość, w razie jakichkolwiek zmian, na bank się o tym dowiecie Misiaki
Lukasz: gdzieś jest jakaś ankieta czy coś?
nie widziałem czegoś takiego jak - "klienci czy podoba sie wam priv cam"
ehhhhhhh
Jak już musicie dokładnie wiedzieć, to proszę bardzo...
Było bardzo dużo skarg i zażaleń, chodziło o różne problemy związane z samymi pokojami priv.
Pokoje priv zniknęły i na chwilę obecną nie ma możliwości powrotu, jest to spowodowane przebudową systemu.
Góra tak zadecydowała, ma być lepiej, will see.
Jeżeli komukolwiek z Was tak bardzo brakuje pokoi prywatnych, to "KONTAKT" i heja, formularz przyjmie wszystko ^^
Na bank Udzielą Wam wszystkich informacji, my tu tylko sprzątamy.
Co do jakości, bo o tym też już słyszałem, powód jak wyżej, przebudowa systemu, przechodzimy na nowy silnik itp.
Przybliżony czas ogarnięcia tych "problemów" - Nieznany, piszcie na kontakt.
Dzięki
Lukasz: a co do cam, no chciałem z dziewczyną pogadać i wbić nie mogłem, a sky nie mam :C
cóż czas jednak aktywowac sky xddd
No ja osobiście z tego nie korzystałem, ale domyślam się, że jakiś tam % Userów z tego korzystał i teraz ma lipę..
Szykują się jakieś "bliżej nieznane" zmiany i jest troszkę szumu, z czasem wszystko wróci do normy.
Jak będę wiedział o jakiejś nowości, zmianach itp. to na pewno napiszę, a jak nie ja, to ktoś inny ^^
Ja sobie marzę rozdzielczość 720p z dźwiękiem stereofonicznym. Poza tym czy tak ciężko jest włączyć opcje transmisji prywatnej?
Jeszcze bym to tak widział, transmisja prywatna dla kilku osób.