DjKokoS
DjKokoS
  20 czerwca 2014 (pierwszy post)

Szukam sposobu żeby móc zrobić transmisję nie z kamerki tylko z komputera. Na przykład tak jak bym grał w jakąś grę. Co trzeba mieć lub jaki program pobrać ?

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  24 czerwca 2014

ManyCam

Konto usunięte
Konto usunięte: Szukam sposobu żeby móc zrobić transmisję nie z kamerki tylko z komputera. Na przykład tak jak bym grał w jakąś grę. Co trzeba mieć lub jaki program pobrać ?

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Adaam
Adaam
  2 lipca 2014
Manycam to jest wyłącznie transmisja pulpitu, nie rozumiem po co pisać coś, o czym się pojęcia nie ma.By zrobić transmisję live z gry, bo o to Ci chodzi, to musisz utworzyć własny strumień, poprzez który link, będzie można oglądać, nie wiem czy redict Ci pójdzie na fotce, chyba raczej nie, stream to nie to samo co nadawanie na kam.
Niebiessski
Niebiessski
  2 lipca 2014
Adaam
Adaam: Manycam to jest wyłącznie transmisja pulpitu,

Bzdura
Manycam przechwytuje ekran z kamery i pozwala nagrywać pulpit.
Dobrym programem oprócz Manycam jest też Xsplit, lecz żeby w pełni cieszyć się dobrą jakością trzeba kupić lepszą wersję. Manycam jest programem darmowym, dlatego większość ludzi woli go.
Jeśli chcesz robić transmisję na fotkę weź Manycam, jeśli np na twitcha Xsplit bierz.
Adaam
Adaam
  2 lipca 2014
No tak zapomniałem, że dzieci wiedzą lepiej, okej ;d nie było tematu ;d.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.