Siema wiem że juz było tu o tym pisane ale moze juz znalezliscie jakis sposób na to a mianowicie gdy chce rozpocząć transmisje pojawia się '' trwa zakładanie pokoju " co do ... diabła!? Robiłem wszystko .... sprawdzałem przez Firefoxa . Opere , Chrome itd ... ściągałem ManyCam itd i czasami odpalilo ale pozniej juz nie .... Pomocy !!!;/ ( sory za błędy i wgl ) xd
lista tematów
[Kamerki] Trwa zakładanie pokoju !!;/
mam własnie to samo wczoraj działało bo zmieniłam przegladarke na opere dzis juz nie może załozyc mi tego pokoju.To jakas paranoja z tym
Transmisja korzysta z aplikacji Adobe Flash Player.Gdy widzisz komunikat "Trwa zakładanie pokoju" i nic się dalej nie dzieję, a napis cały czas widnieje, to znaczy, że program oczekuje na akceptację użycia Twojej kamerki/sprzętu. Zazwyczaj wyskakuje menu z akceptacją lub w przeglądarce w górnym panelu zezwolenie na udostępnianie.Jeżeli nie wyskakuje, to znaczy, że 'pewnie' przez pomyłkę odrzuciliśmy i przeglądarka zapamiętała nasz wybór.W takim przypadku trzeba zresetować ustawienia flash przeglądarki, to chyba tyle.