seba258
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
seba258
  4 czerwca 2014 (pierwszy post)

Witam mam problem z pokojem mianowicie chodzi tutaj o to że gdy daje "Rozpocznij transmisje" ładuje się i po chwili pisze Trwa zakładanie pokoju...
Proszę o kontakt do Administracji bądź rozwiązania opisu który umożliwi odblokowanie tego.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Użytkownik Fotka.pl/tv

seba258
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
seba258
  4 czerwca 2014

Problem rozwiązany można usunąć

MuzykalnaAnia76
MuzykalnaAnia76
  5 czerwca 2014

Witam. Mam taki sam problem, zakłada ten pokój zakłada i nic .Czy można jakoś ten problem rozwiązać , ponieważ nie otwiera mi pokoju .

Foczka
Foczka
  6 czerwca 2014

Fajni by bylo gdyby rozwiazanie pojawilo sie tutaj... Kazdy inny by sie chcial dowiedziec jak sobie z tym poradzic :/

CheckIt
CheckIt
  8 czerwca 2014

Witam . Mam problem z rozpoczęciem transmisji, a dokładniej po kliknięciu ROZPOCZNIJ TRANSMISJE cały czas jest ŁADOWANIE POKOJU i nic . Można coś z tym zrobić ? Z góry dziękuje za pomoc .

80piotr80
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 14
80piotr80
  8 czerwca 2014

miałem podobnie napisałem do nich i polecili mi ............Proszę, spróbuj odinstalować i zainstalować swoją przeglądarkę ponownie. Problem leży po stronie toolbarów zainstalowanych w Twojej przeglądarce. jak na razie działa 263a

Foczka
Foczka
  12 czerwca 2014

Dzieki bardzo za udostepnienie ewentualnego rozwiazania d83dde03

MuzykalnaAnia76
MuzykalnaAnia76
  20 czerwca 2014

ja równiez zmieniłam przeglądarke i na operze było ok 3 dni dzis niestety znw nie moze zalożyc mi tego pokoju , tylko ładuje go i ładuje

iDesireNoMore
iDesireNoMore
  21 czerwca 2014

mam to samo cały czas ładuje

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.