FckTheSound
FckTheSound
  18 lutego 2014 (pierwszy post)

Witam,mam problem i nie raz był już pewnie wałkowany.. Z góry też przepraszam,jeśli pomyliłęm dział. Chciałbym nadawać audycję,w której grałbym na kontrolerze. Problem polega na tym,że nie wiem jak zrobić to,by widz słyszał muzykę którą nadaje. Znajdzie sie ktoś,kto mi pomoże ustawić wszystko żeby banglało ? :) Pozdrawiam !
(PS. Łączyłęm już wejście micro z wejściem od przednich głośników-komputer resetuje się automatycznie 2 minuty po przełożeniu wtyczek.)

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  19 lutego 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Łączyłęm już wejście micro z wejściem od przednich głośników-komputer

No ten pomysł mnie rozwalił po kątach - jest o tyle rozpaczliwy co przekomiczny. :rotfl:

Ogarnij w systemie coś takiego co nazywa się stereomiks - wujek google po wpisaniu "stereomiks" wypluje ci tysiące wyników. Dopasuj sobie w zależności od systemu jaki posiadasz.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

FckTheSound
FckTheSound
  19 lutego 2014
woland
woland: No ten pomysł mnie rozwalił po kątach - jest o tyle rozpaczliwy co przekomiczny.

Tak wiem wiemd83dde04 Co to stereomiks-już ogarnąłęm z samego rańca to,wszystko bangla,temat do zamkniecia !d83dde03
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.