Des
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 144
Des
  23 grudnia 2013 (pierwszy post)

Witam,

Czy jest taka opcja w planach? Raz jako niezalogowany próbowałem wejść do kogoś i dostałem komunikat, że osoba transmituje tylko dla ludzi pełnoletnich - sam takiej opcji nigdzie nie widzę. Da fak?

Podpis dodawany na końcu każdego posta, długość do 255 znaków, wysokość na stronie max 100px.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  23 grudnia 2013

Bylo to poruszane nie raz i narazie nawet nie zapowiada sie aby owa opcja powstala.. Mod ustawia czy pokoj ma byc dla osob pelnoletnich czy tez nie

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Des
Des
  29 grudnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Dlaczego więc mod posiada taką możliwość, skoro i tak cokolwiek, co może być niedostępne dla niepełnoletnich jest tak czy inaczej niedozwolone? Co stoi na przeszkodzie, by dać użytkownikom prawo decydować?
Coraz mniej logiczne są te wszystkie zmiany. Już nawet nie można ustawić filtru na oglądanie ludzi ze swojego województwa, zamiast tego są kretyńskie kategorie jak 'gotuję'. Zamiast pokoju na hasło dla 2-3 znajomych też już jest 'priv' dla jednej + moderatora który może sobie tam tak czy inaczej wejść.
Jaki będzie następny krok w stronę uczynienia portalu mniej wygodnym dla użytkowników?

Podpis dodawany na końcu każdego posta, długość do 255 znaków, wysokość na stronie max 100px.

mojagebusia
mojagebusia
  29 grudnia 2013

jak ci nie odpowiadają standardy tego portalu to zawsze możesz się
http://www.fotka.pl/ustawienia/konto_usun

Des
Des
  29 grudnia 2013

Jak nie podoba Ci się ten temat to możesz się przenieść na http://www.fotka.pl.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.