Cosek
Cosek
  1 września 2013 (pierwszy post)

Dzień dobry, mam jedno pytanie. Czemu nie ma żadnego moda/fp lub kogo kolwiek na kamerkach ?. tu cały czas pedofilia się szerzy.

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tu cały czas pedofilia się szerzy

... i przez ten "cały czas" wysłałeś jedno zgłoszenie o treści "mod/Fp .." no to rzeczywiście. BTW pokój który zgłosiłeś należał do osoby pełnoletniej i nie widzę powodu do interwencji tylko dlatego, że dziewczyna tańczyła w sposób, który urażał twoje doznania estetyczne. Jak się nie podobało zawsze mogłeś wyjść. Nadto - nie wiem skąd pomysł, że nie było żadnego moderatora/fp

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Cosek
Cosek
  1 września 2013

Nie chodziło o ten pokój, tylko o te, gdzie są małolaty a takich jest dużo i przeważnie niema modów albo kogoś kto by ogarną.

Psyko
Psyko
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nie ma żadnego moda/fp

Powiem tak moda mają i modrzy są ;] a na audycjach żadnego nie ma ;]
Psyko
Psyko
  1 września 2013
woland
woland: tylko dlatego, że dziewczyna tańczyła w sposób, który urażał twoje doznania estetyczne.

i ty masz Fp ;] chłopie zasady masz http://www.fotka.pl/forum/kamerki/1875,NETYKIETA_FAQ_FOTKAT ale walicie ściemę;]
woland
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chłopie zasady masz

już sobie potrolowałeś i ponabijałeś posty? - tak dla twojej wiedzy - to ja jestem autorem tej netykiety w obecnym kształcie

ModTV

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ] a na audycjach żadnego nie ma ;]

skad to mozesz wiedziec kiedy jestesmy na danej transmisji skoro nas nie widzicie ... to ze jestesmy online to nie znaczy ze akurat na transmisjach siedzimy...(mylne stwierdzenie)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

adshot
adshot
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu nie ma żadnego moda/fp lub kogo kolwiek na kamerkach ?. tu cały czas pedofilia się szerzy.

Cosek, pedofilia jak wiesz sam jesprzestępstwem, jeśli widzisz łamanie prawa choćby nawet na fotce (to o czym napisałeś, jest łamaniem prawa) i nie zgłaszasz tego do właściwych organów ścigania (czyt. policja, prokuratura), to wiedz, że sam łamiesz to prawo. A moderator czy Fotka Przyjaciel nie są automatami by pilnować i wyłapywać tysiące sfrustrowanych miernot, które nie wiedzą, że są inne portale do jechania na ręcznym.
woland
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: moderator czy Fotka Przyjaciel nie są automatami by pilnować i wyłapywać tysiące sfrustrowanych miernot

Maglowane miliony razy - ale jak widzisz nie dociera, że jesteśmy ludźmi wykonującymi powierzone zadania społecznie.
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli widzisz łamanie prawa choćby nawet na fotce (to o czym napisałeś, jest łamaniem prawa) i nie zgłaszasz tego do właściwych organów ścigania, to wiedz, że sam łamiesz to prawo

Tu nie do końca tak jest - istnieje tzw społeczny obowiązek zawiadomienia o przestępstwie - spełnienie go zależy od moralności człowieka - zaniechanie nie grozi żadną odpowiedzialnością. Natomiast każdy ma obowiązek prawny (zaniechanie grozi karą) zawiadomić o niżej wymienionych przestępstwach:
- ludobójstwo na tle narodowym, etnicznym, rasowym, politycznym, wyznaniowym lub grupy o określonym światopoglądzie,
- przestępstwa związane ze środkiem masowej zagłady,
- zamach na RP – pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą ustroju,
- zamach terrorystyczny,
- zbrodnie wojenne,
- zamach stanu,
- szpiegostwo,
- zamach na życie Prezydenta RP,
- zamach na jednostkę Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej,
- zabójstwo,
- sprowadzenie zdarzenia powszechnie niebezpiecznego,
- porwanie statku wodnego lub powietrznego,
- wzięcie zakładnika,
- pozbawienie człowieka wolności,
- jakiekolwiek przestępstwo o charakterze terrorystycznym.

ModTV

Psyko
Psyko
  2 września 2013
binoleq
binoleq: skad to mozesz wiedziec kiedy jestesmy na danej transmisji skoro nas nie widzicie .

Przykładzik chcesz ;] wyproszenia z pokoju moda z transmisji ;] i po drugie pisownia modzi nic nie robicie;]
Psyko
Psyko
  2 września 2013
binoleq
binoleq: . to ze jestesmy online to nie znaczy ze akurat na transmisjach siedzimy

a poco macie uprawnienia wytłumacz mi to bo :woot:
Psyko
Psyko
  2 września 2013
woland
woland: Tu
Tu śmieszny jesteś zasady http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1054222,b_stylecolor_4996BAZ
woland
woland: - szpiegostwo,
NAP :lol:
woland
woland: Tu nie do końca tak jest - istnieje tzw społeczny obowiązek zawiadomienia o przestępstwie - spełnienie go zależy od moralności człowieka - zaniechanie nie grozi żadną odpowiedzialnością. Natomiast każdy ma obowiązek prawny (zaniechanie grozi karą) zawiadomić o niżej wymienionych przestępstwach: - ludobójstwo na tle narodowym, etnicznym, rasowym, politycznym, wyznaniowym lub grupy o określonym światopoglądzie, - przestępstwa związane ze środkiem masowej zagłady, - zamach na RP – pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą ustroju, - zamach terrorystyczny, - zbrodnie wojenne, - zamach stanu, - szpiegostwo, - zamach na życie Prezydenta RP, - zamach na jednostkę Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej, - zabójstwo, - sprowadzenie zdarzenia powszechnie niebezpiecznego, - porwanie statku wodnego lub powietrznego, - wzięcie zakładnika, - pozbawienie człowieka wolności, - jakiekolwiek przestępstwo o charakterze terrorystyczn

a tu bardziej śmieszno :lol:
woland
  2 września 2013

Tak, tak - ignoranci zawsze się śmieją się z tego czego nie rozumieją

ModTV

Psyko
Psyko
  2 września 2013
woland
woland: czego nie rozumieją

Twój przypadek ale nie wnikam w szczegóły :]
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: awnienia wytłumacz mi to bo

czasami moderatorzy wchodza tylko aby np odpisac na prv badz cos innego zrobic .... a my fpki inne rzeczy za kulisami robimy co nie widzicie tego :)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.