najfajniejszyTUTAJ
najfajniejszyTUTAJ
  4 sierpnia 2013 (pierwszy post)

Robiąc transmisję, dawałem sobie opisy:

Trzepanie na ekranie
lub
100zł - godzina , 80zł - pół godziny

najpierw zostały usuwane mi tytuły - nie wiem czemu :D
Później dostałem blokade na robienie transmisji do 11 sierpnia. Zapewne blokada została nałożona przez jakiegoś grubego spaślaka z moderacji któremu nie podobało się że siedze sobie spokojnie na kamerkach nic nie pokazując, oprócz pisania z ludźmi. Moderacja może się do tego odnieść :D?

SiedzeNaSwini
SiedzeNaSwini
  4 sierpnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Zapraszam do zapoznania się z netykietą, zanim napiszemy na forum swoje "żale". A netykieta jest niewiele niżej od buttona nowy temat. Ogólnie nie przepadam za sypaniem "paragrafami" ale Twój przypadek wręcz się o to prosi.

7. Umieszczanie wulgarnego/prowokującego statusu transmisji (np. sugestie obnażania się przez nadającego po osiągnięciu określonej liczby widzów) - (kick - nagminne ban)

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  4 sierpnia 2013

jeszcze zapomniales sie wyżalić ze Ci zdjecie usunelismy , radze zapoznac sie z zasadami jakie tu Panuja a pozniej sie żalić niepotrzebnie ...

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.