Bartuus1
Bartuus1
  13 maja 2013 (pierwszy post)

Witam,nieraz juz zwrazalem uwage na to co dzieje sie na kamerkach,ale to ze moderator banuje tych ktorym sie nie podobaja pokazy a te pokazujace zostawia na trasmisjach to juz przechodzi ludzkie pojecie ,zreszta spujrzcie na screeny,panienka zadowolona z siebie w samej bieliznie,mod w pokoju a ja dostaje bana bo mi sie to nie podoba

ti juz przechodzi ludzkie pojecie co wy tu robicie,po prostu showup dla nieletnich,chronicie osoby ktore robia pokazy

Pjotrek
Pjotrek
  13 maja 2013

jaka stronę www reklamowałeś ?

Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu showup dla nieletnich,chronicie osoby ktore robia pokazy

jesli ona sama tego nie chce to dlaczego ktoś za nia musi chcieć tego
Bartuus1
Bartuus1
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli ona sama tego nie chce to dlaczego ktoś za nia musi chcieć tego
sorry ale nie rozumiem co piszesz -,- pisz zrozumiale,nic nie reklamowalem pokazywalem ze na wioche ja wstawili ;)co nie zmienia faktu ze ja chronili zeby tylko robila pokazy
Pjotrek
Pjotrek
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co nie zmienia faktu ze ja chronili zeby tylko robila pokazy

w regulamienie jest ban za '' Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie/prowokacyjne dotykanie intymnych części ciała, akt seksualny, masturbacja. '' za siedzenie w samym staniku nie ma
Konto usunięte
Konto usunięte: nic nie reklamowalem pokazywalem ze na wioche ja wstawili ;)

jednoznaczne z reklamowaniem
Pjotrek
Pjotrek
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sorry ale nie rozumiem co piszesz -,- pisz zrozumiale

przeczytałem chrońcie , moj błąd wybacz ;D
Bartuus1
Bartuus1
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jednoznaczne z reklamowaniem

Zgodzilbym sie jagbyscie wszytskich traktowali rowno ,a jest tak ze osoby namawiajace piszą najgorsze rzeczy ,od doladowania po ''rozbierz sie,pokarz cycki'' nawet malym dzieciakom na transmisji i nie dotyka ich zadna,powtarzam zadna odpowiedzialnosc za to nawet jak moderator jest na transmisji,nie banujecie osob namawiajacych,a jak sie komus to nie spodoba to ma bana zeby nie przeszkadzal,NIE FAIR TROCHE
sdms
sdms
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jest tak ze osoby namawiajace piszą najgorsze rzeczy ,od doladowania po ''rozbierz sie,pokarz cycki'' nawet malym dzieciakom na transmisji i nie dotyka ich zadna,powtarzam zadna odpowiedzialnosc za to nawet jak moderator jest na transmisji,nie banujecie osob namawiajacych,a jak sie komus to nie spodoba to ma bana zeby nie przeszkadzal

Osoby namawiające też są blokowane.

A wracając do tematu - jeśli masz zastrzeżenia, co do otrzymanej blokady to pisz na pomoc: http://www.fotka.pl/pomoc
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.