RaazemPoonaadKiloo
RaazemPoonaadKiloo
  7 kwietnia 2013 (pierwszy post)

jak chce oglądać czyjąś transmisje to mi wyskakuje " Błąd połączenia z serwerem (#1)" ;/

BassHard
BassHard
  7 kwietnia 2013

.fotka.pl http://www.fotka.pl/forum/kamerki/6819,Logowanie_na_Fotkatv ten sam problem występuje w tym temacie pisz ;] do FP www.woland.fotka.pl

AlwaysGoodStuff
AlwaysGoodStuff
  7 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

A jakiej używasz przeglądarki? Może masz za słabe łącze? Powyłączaj jakieś youtube i te sprawy.

Pikuj
Pikuj
  8 kwietnia 2013

Mi to sie caly czas robi,wystarczy kilka razy odswiezyc,w koncu wejdzie

Prosto1987
Prosto1987
  8 kwietnia 2013

Hmm? A nie wina dostawcy Internetu czy tylko Fotka.pl serwera? Dawno nie było problemów 700 - 900 widzów.

Pikuj
Pikuj
  8 kwietnia 2013

To byly chyba dawne czasu ktorych nie pamietam ;)

zFartemZiomeczku
zFartemZiomeczku
  11 kwietnia 2013
Też tak miałem gdy miałem obciążone połączenie internetowe, po prostu masz za słabe łączę (wolny internet).
Tak jak kolega pisał wyżej, musisz odświeżać stronę aż załapie ci :). A rada jest jedna : Wykupić szybszy internet :D
Prosto1987
Prosto1987
  11 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tak miałem gdy miałem obciążone połączenie internetowe, po prostu masz za słabe łączę (wolny internet). Tak jak kolega pisał wyżej, musisz odświeżać stronę aż załapie ci :). A rada jest jedna : Wykupić szybszy internet :D

A ile wymaga łącza? Odbieranie i wysyłanie?
zFartemZiomeczku
zFartemZiomeczku
  13 kwietnia 2013
Szczerze mówiąc nie wiem nawet ile jest wymagane. Ja takich problemow nie mam przy necie 8mb/s :)
AlwaysGoodStuff
AlwaysGoodStuff
  14 kwietnia 2013

Ja mam 32 mb/s pobierania i 8mb/s wysyłania więc u mnie bez żadnego "ale" śmiga.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.