Pch37a
Pch37a
  14 lutego 2013 (pierwszy post)

Che wlaczyc wlasna transmisje w operze i ogolnie jest ladnie pieknie laczy sie z serwerem itp. ale jak wyskakuje mi to okienko gdzie trzeba klikna zezwol aby dopalic kamerke to opera mi sie wylacza. ktos mi powie co trzeba zrobic? P.S. w google chrome nawet nie chce mi sie laczyc z serwerm

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  14 lutego 2013

Wejdź na stronę http://www.macromedia.com/support/documentation/pl/flashplayer/help/settings_manager02.html
kliknij prawym przyciskiem na obrazek i wybierz "Ustawienia globalne"
w okienku które się pojawi kliknij drugą zakładkę "Kamera i mikrofon" a następnie "Ustawienia kamery i mikrofonu"
klikasz "Dodaj" i wpisujesz: "s.asteroid.pl" i wybierasz "Zezwól" potem klikasz "Dodaj"

I załatwione

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

OhDonna
OhDonna
  14 lutego 2013

ejj, mam taki problem, ze kilka na transmisje, wyskakuje okienko zezwol itd, jest okej pokazuje sie obraz i nagle"oczekiwanie na transmisje" widze sibie na srodku ten napis i nie wiem co ejst grane, poki nie zrobili tych zje.:cenzura:.ych zmian bylo okej..

Pch37a
Pch37a
  15 lutego 2013

woland zrobilem tak i nic sie nie dzieje w kazdej przegladarce to samo co bylo :(

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  15 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: woland zrobilem tak i nic sie nie dzieje w kazdej przegladarce to samo co bylo

spróbuj wyczyścić magazyn flasha, usuń też cookies

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.