Avatar użytkownika yyyyyyyyyyyyyyyy93yyyyyyyyyyyyyyyy93
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 15
yyyyyyyyyyyyyyyy93
  30 września 2012 (pierwszy post)

od pewnego czasu wyskakuje mi coś takiego na pokojach "Błąd połączenia z serwerem (#[object Event])" mam nowego flash player 11 i co ja mam z tym zrobić pomocy :P

Immportant
Immportant
  30 września 2012

Cały czas CI wyskakuje ten błąd? Na każdej transmisji? Czy jest to tylko sporadyczne?

Avatar użytkownika yyyyyyyyyyyyyyyy93yyyyyyyyyyyyyyyy93
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 15
yyyyyyyyyyyyyyyy93
  30 września 2012

cały czas mi to sie pokazuje po jakiś 5 minutach ładowania internet mam 6 mb/s

Szalonapaulaaaaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 28
Szalonapaulaaaaa
  3 października 2012

nie moge ustwic zdj na awatar w transmisji

Immportant
Immportant
  3 października 2012
yyyyyyyyyyyyyyyy93
yyyyyyyyyyyyyyyy93: cały czas mi to sie pokazuje po jakiś 5 minutach ładowania internet mam 6 mb/s

Wyczyść śmieci z przeglądarki (ciasteczka i pamięć podręczną), jeśli to nie pomoże wyczyść pamięć podręczną flasha. Jeśli to nie pomoże pisz na kontakt.
Immportant
Immportant
  3 października 2012
Szalonapaulaaaaa
Szalonapaulaaaaa: nie moge ustwic zdj na awatar w transmisji

No i prawidłowo, że nie możesz. Nie ma takiej możliwości, miniaturka się odświeża sama co kilka minut, w rezultacie avatar się zmienia przez całą Twoją transmisje :)
whitemenxd
whitemenxd
  10 października 2012

mam pytanie chece właczyć transmisje wchodzac na Fotka.tv biore rozpocznij transmisje i kaze mi sie zalogowac wiec loguje sie przez Fotka bo chce miec powiazane konto a tu mi wyskakuje komunikat ze ten uzytkownik nie prowadzi transmisji z moim sprzetem wszydstko ok bo jak p loguje sie przez google to wszystko dziala

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.