sssso
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sssso
  17 września 2012 (pierwszy post)

Grupa wsparcia dla każdego, informacje będą przekazywane na bieżąco :). Generalnie jak pewnie wiecie świat online jest bardzo wyraźnie rozgraniczony ze światem rzeczywistym. Dzięki naszemu projektowi już za niedługo się to zmieni - będzie możliwe przekazanie jasnej i niemożliwej do zignorowania wiadomości dowolnie wybranej osobie. Zostaną także wprowadzone konkretne kary nieograniczające się jedynie do serwisu fotka.tv. Już za niedługo to co robisz na kamerce bądź ludziom na kamerkach będzie mieć znaczenie :).

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  18 września 2012

"Straśnie" się ubawiłem

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Pikuj
Pikuj
  18 września 2012

Ale o co chodzi?

sssso
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sssso
  18 września 2012

Dokonaliśmy dziś dość dużych zmian, posiadamy teraz o wiele większe tereny i możliwość przemieszczania się pomiędzy różnymi poziomami zaawansowania w punktach abstrakcji. Można to sobie wyobrazić jako włóczykija przemierzającego ogromną tamę wzdłuż i wszerz. A po naszej prawej i lewej stronie znajdują się ogromne ilości wody przepływające przez potężne turbiny! Dostaliśmy także pierwsze zgłoszenie nad którym pracujemy :).

MichaU
MichaU
  19 września 2012

Nie wiem co ty palisz ale dobre to jest

Immportant
Immportant
  19 września 2012
MichaU
MichaU: Nie wiem co ty palisz ale dobre to jest

też się nad tym zastanawiam :D
wisniowa91
wisniowa91
  19 września 2012

daj namiary na dilera chłopie :D

PPiotrek
PPiotrek
  21 września 2012

Ha ha ubaw po pachy i to za darmola ;p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.