Biorąc pod uwagę zdarzenia które miały miejsce w ostatnim czasie z przykrością stwierdzam, że pomysł nowej fotki TV się nie przyjął. No trudno, każdemu sie zdarza dać plamę nic w tym złego, więc proponuje, aby po odpowiedniej ilości głosów na "TAK" Przywrócić starą, połączoną z Fotka fotkę TV. Kto ma takie samo zdanie pisze w temacie "ZA" a kto inne pisze "PRZECIW" bez zbędnych słów.
[Kamerki] Petycja :))
To, że ktoś wbił na mój nick i sobie może spokojnie walić konia a całe zasługi przypadną mi to kur... poezja dosłownie. Żeby to było całkiem oddzielone, zero powiązań to ok... Ale nie, że jest nadal powiązanie i ja jako niewinny użytkownik dostanę po dupie.
Cześć :)
Moim zdaniem nowa Fotka.tv to bardzo dobry pomysł. Dodatkowo apeluję o to aby starzy moderatorzy Fotka.tv nie mieli nic wspólnego z obecnym serwisem ponieważ sam proces rekrutacji na tamte stanowisko gwarantował obecność ludzi niedojrzałych i niepoważnych.
fotka.tv to wspaniały serwis i wolność do transmisji to powinna być podstawa - każdy musi móc nadawać to co chce! :) Należy się upewnić, że attentionwhore nie opanują kluczowych stanowisk tak jak to było w przypadku starego systemu.