Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 12
sebeczek03
19 липня 2012
ere y
mMarcin
19 липня 2012
Problem być może tkwi w Twojej przeglądarce, spróbuj na innej lub powyłączaj w niej dodatki, no i sprawdź czy masz aktualną wersję flash player, no i pliki tymczasowe usuń.
OsiedlowyKsiaze
19 липня 2012
zmiana przeglądarki nic nie pomaga
GRADEK83
19 липня 2012
Odinstaluj nową wersję flash player wgraj starą flashplayer11_1r102_63_win_32bit.exe i w panelu sterowania w ustawianiach flash player wyłącz automatyczną aktualizację.
OsiedlowyKsiaze
19 липня 2012
Konto usunięte: Odinstaluj nową wersję flash player wgraj starą flashplayer11_1r102_63_win_32bit.exe i w panelu sterowania w ustawianiach flash player wyłącz automatyczną aktualizację.
nadal to samo
PPiotrek
19 липня 2012
Odinstaluj przeglądarkę i zainstaluj na nowo wyczyść wszystkie cache śmieci itp najlepiej działa tv na Google chrome.
OsiedlowyKsiaze
20 липня 2012
PPiotrek: Odinstaluj przeglądarkę i zainstaluj na nowo wyczyść wszystkie cache śmieci itp najlepiej działa tv na Google chrome.
na chrome pisze mi NIE MOŻNA POŁĄCZYĆ Z SERWEREM.
na mozilli leci sam dźwięk bez obrazu a mam najnowszego flash playera
Reputacja: -5 |
BluzgometrTM: 711
woland
20 липня 2012
Konto usunięte: a mam najnowszego flash playera
To się zdecyduj - masz najnowszego czy zainstalowałeś starszą wersję jak sugeruje @GRADEK83
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
OsiedlowyKsiaze
20 липня 2012
woland: OsiedlowyKsiaze:a mam najnowszego flash playera
To się zdecyduj - masz najnowszego czy zainstalowałeś starszą wersję jak sugeruje @GRADEK83
na starszej mialem to samo wiec pobrałem nową jeszcze raz
OsiedlowyKsiaze
20 липня 2012
mozillę ogarnąłem działa jednak IE i chrome nie :((
ktoś wie dla czego ??
PrzeciezWiesz
20 липня 2012
Ewentualnie pobrać przeglądarkę o nazwie :
Maxthon 3.4.2.2000 - działa wszystko na fotkaTV bez problemów
Felka
22 липня 2012
trzeba zgrac internet na dyskietke i od nowa go wrzucic na kompa
Scrat
22 липня 2012
Felka: trzeba zgrac internet na dyskietke i od nowa go wrzucic na kompa
Nie wiem dlaczego nabijasz bezsensownie. Chyba pomyliles ten dzial z Hydeparkiem. Tam sobie idz ponabijaj. Jak Twoje posty nie wnosza nic sensownego do problemu autora tematu to po prostu nie pisz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.