Obserwując osoby na fotce.tv co chwila zdarzają sie osoby które mają w opisie typu"pokaże brzuszek"wczoraj widziałem dziaciaka około osiem lat na jednym pokoju która podciągała spódnice a kilkudziesięciu napalonych gości pisało"pokaż jeszcze raz ten brzuszek" ,jej"opiekunki"miały z tego niezły ubaw,dziś już ponad godzine nadaje panienka z podciągniętą do bielizny brzuchem ,(na pierwszym miejcu ) i teraz weszła druga,podciągnęła koszule i dzieciak około 10 lat siedzi i sie śmieje razem z nią .Moje pytanie czy takie podciąganie bluzki w celu pokazania części ciała nie jest przewinieniem skutkowanym banem?a jeśli nie to może mogli by to wreszcie dodać bo zauważyłem ze moderatorzy siedzą w takich pokojach i są bezsilni ;(
[Kamerki] "Brzuszek"-,- strona 1 z 2
moderatorów w ogóle nie widać na fotka tv . chyba ze działają potajemnie :D jak coś sie dzieje oczywiście nikogo nie ma ;)
Jeśli o tym mowa to nie zrzucał bym tego na moderatorów,wielu z nich typu MarcinX ,Woland i inny wykonują naprawde świetną robote,dlatego mnie to tak mocno wkurza ten burdel na fotce.tv bo pilnują dzień w dzień i cały czas tak samo,żadnych pomocy dla moderatorów od strony fotki,jeśli już na kogoś sie wkurzać to na "Wielkiego twórce polskich startupów,za to ze stworzył tą fotke.tv i ją tak zostawił,z chęcią bym mu z liścia za to przyłożył ;p
Trzeba było Zgłosić naruszenie regulaminu albo napisać kontakt osoby online " Moderatorzy Fotka.tv " .
Trzeba było Zgłosić naruszenie regulaminu albo napisać kontakt osoby online " Moderatorzy Fotka.tv " .Chodzi mi o ogólne podciąganie bluzki w celu "pokaże brzuszek" w tym przypadku moderator nic nie robi,chyba nie może??
Jeśli kogoś razi to że ktoś pokazuje odkryty brzuch to albo jest arabem albo jego wiara takiego stanu rzeczy nie akceptuje albo po prostu ma jakąś manie nie wiem nie wnikam. Sprawa jest prosta do póki intymne części ciała są zakryte i zachowanie danej osoby nie jest prowokujące to nic takiego się nie dzieje żeby musiał interweniować moderator.
Nie tylko ja widze jestem taki że mi to przeszkadza,sprawdzałem teraz podobne strony ze stanów zjednoczonych jak Fotka.tv i tam w regulaminie mają że za podciąganie bluzki w celu pokazania brzucha albo z nagim brzuchem naprzykład jest automatycznie ostrzeżenie a jak osoba nie słucha to ban ;).
dobrze wiedza co maja robić
nie widzę nic złego w pokazaniu brzucha przez dziewczynę +15
koks siedzący bez koszulki tez banowany bo przecież pokazuje brzuch ? nie ogarniasz systemu a gadasz bez sensu , każdy człowiek ma swój rozum w większej ilości bać mniejszej przydatny
nie uważam by brzuch byl intymna częścią ciała
btw Bóg tez stworzył świat w 7 dni i rzek radźcie sobie sami ;)
nie Jego wina ze ktoś trzepocze wacka , czy bawi sie cuculani ,moderator tez jest człowiekiem ;)
mało wiesz dużo kłapiesz idac twoim tokiem dziewczyna brzucha pokazać nie moze koleś bez koszulki juz tak ?