Siemanko :) Może by zachęcać ludzi do korzystania z fotki tv urządzić jakieś konkursy.
Mam na myśli, codziennie do rozdania jakieś żetony, itd.
Stworzyć ranking najbardziej oglądanych kobiet i mężczyzn.
Urządzić zawody takie jak:
Ile najwięcej osób będzie na transmisji u mężczyzny i u kobiety.
Pierwsze miejsce kobit i mężczyzn otrzymuje nagrodę 100 żetonów.
1000 żetonów można zamienić na 30 dni KLUBU GWIAZDY.
Jeżeli bez żetonów, to chociaż sam ranking najlepszych transmisji w danym dniu...
[Kamerki] Nowości jakieś... strona 1 z 2
Trzeba najpierw pomyśleć w jaki sposób dziewczyna może sobie podbić oglądalność,np 300 osób ,na pewno nie czytając poezje mickiewicza, -,- .Chodzo o to że jak taka dziewczyna ma taki rekord TO pradopodobnie robiła "show","pokazik" i podobne.Nie wydaje mi sie to dobrym pomysłem,wręcz by prowokowało do takich zachowań .Jeden showup już jest ;>
zgadzam się z pikuj95 - ale sam pomysł konkursów nie jest zły
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Klub gwiazdy to forum :> Chyba na gwiazdę :P
Zgadzam się, mało tego należałoby założyć blokady np. anty spamowe (w sumie to już teraz by się przydały), a przy kilku pokojach o widowni 300 osób nie dość, że byłby problem z ofertami seksualnymi to do tego najprawdopodobniej z linkami.
Ale sam pomysł jak najbardziej :) Jestem za :)
Nie chodzi o jakiekolwiek prowokacje do pokazów i pokazywania cycków...
Najładniejsza i najmilsza kobieta wiadomo ma dużą oglądalność, ludzie ja lubią i w zamian można by ją nagrodzić... Żetony można zastąpić "foteczkami" gdzie za określoną ilość można za darmo wymienić to na darmowe dni klubu gwiazd. Prowadzić ranking najpopularniejszych kobiet i mężczyzn. Chłopak przystojny szukający dziewczyny, miły, uprzejmy też ściągnie trochę publiczności...
Blokady antyspamowe, odwiedzanie transmisji bez fotek zabronione, zakaz wklejania linków, przekleństw jak najbardziej :)
PS. Ranking najładniejszych kobiet od 1 do 50 jest. A mężczyźni? Dyskryminacja?
Rozumiem, że są "napalone nastolatki" boże... Nie moja wina, że rodzice nie potrafią tego dopilnować, że ona się nie szanuje i pokazuje za dużo na fotka.tv
Co do stworzenia rankingu nadal jestem za tym by powstał, bez nagród ale by powstał.
Oczywiście masz rację no nasza też nie :)
Co do jakiś konkursów na Fotka.tv oczywiście za :)
jest taki portalik http://camclubtv.pl gdzie są żetony, są konkursy, ale jakoś wcale tam ludzie się nie pchają tabunami, by tą kaskę zgarnąć.