Cześć :D
W tym temacie szanujemy naszego kolege, Wolanda, najlepszego moderatora :D
Ja zacznę, by wmieszać się w tłum :D
[Kamerki] Woland, nasz kolega :D
woland to dobry człowiek, widziałem kiedyś jak nakarmił bezdomnego pieska na ulicy, zdumiało mnie że są na tym świecie jeszcze ludzie o tak gołębim sercu, wiec poszedłem za nim dalej. chwile potem byłem świadkiem jak jakiś wyrostek wyrwał torebke starszej kobiecie. woland zareagował od razu, niewiele myśląc puścił sie w pogoń za tym złodziejaszkiem, a jako że bardzo szybko biega to po chwili go dogonił, obezwładnił, zakrzyknął dziarsko "masz nauczke! już więcej tego nie rób" i odzyskał skradzioną torebke. drobny złodziejaszek od razu poczuł skruche, przeprosił i obiecał że sie poprawi i od tej pory bedzie dobrym czlowiekiem. przechodnie wiwatowali na cześć odważnego wolanda. zaraz po tym zdarzeniu woland udał sie do pobliskiego kościoła (to bardzo bogobojny człowiek, co sie ceni w tych czasach powszechnego moralnego zepsucia), przechodzac zatrzymał sie i wrzucił klęczącej żebraczce 130zł do kubka oraz oddał jej własne buty bo była na boso. taki z niego czlowiek. woland jest dla mnie prawdziwym bohaterem naszych czasow, to wzór do naśladowania dla wszystkich ludzi. osobiście stawiam go na równi z Janem Pawłem II.
Zapomnieliście, że jeszcze gratisowo kocham w pupę chłopców za garażami i umawiam się z nastolatkami, by poprawić swoją samoocenę.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Woland to stary pedofil. Lubi małe dziewczynki, jego rozmiar to 13 lat. Często nadaje na tv, po północy pokazuje swojego 3-centymetrowego koliberka. Lubi ubierać damskie ciuchy, zakłada beret i perukę z damskimi włosami. Wnioskuję, że jest też transwestytą. Chciał mnie brać za garażami, zgłosiłam to na policję. Niedługo wytoczą mu sprawę i skończą się te jego gierki w sieci! Unikajcie go, to prymitywny typ, nie wiadomo co takiemu do łba strzeli...
Nie słuchajcie pomówień....widziałam na własne oczy jak wasz bohater "woland" chodził po biednych ulicach i szukał chłopców do gwałcenia w pupe....Na stacji benzynowej poszedł na stacje benzynową i zaczepiał biednego bezdomnego łudząc od niego 15 złotych na piwo i fajki...To zły człowiek!!! To Szatan!!! który chodzi do kościoła tylko po to by popatrzyć na ministrantów!
słyszałem tez ze powstał z brudu za paznokcia Chucka Norrisa ...
ale nie lubię człowiek bo jest moherem !
Nosi TURKUSOWY beret i Wozi się z przydomkiem (MOD)
Do tego namawia do pokazywania. Tak pamiętam, to było jakieś trzy dni temu. Spotkałam go na bazarze, kupując melony namawiał sprzedawcę na darmowe wykochanie w pupę za garażami. I słyszałam o jego przyjacielu, który jeździ koparko-ładowarką, podobno strasznie się miętoszą za tymi garażami. Mnie też chciał tam wyciągnąć, ale mu zwiałam. Widziałam też jak zaciągał tam małą dziewczynkę, której kupił loda. Ostatnio jak byłam na komisariacie zgłosić kradzież kanarka widziałam jego podobiznę w galerii najbardziej poszukiwanych wszystkofili, pani policjantka poinformowała mnie, że jest poszukiwany listem gończym i sprawą zajął się interpol. Ale co ja tam wiem ^^
Aha. To wszystko klamstwa. Woland to rumun, z domieszka krwi murzyna, to ze jest pedofilem to potwierdzam ale preferuje chlopczyków lat 10-13 by wsadzac jego lysa lepetyne w ich odbyty, gdyz ma zanik penisa.
Okradl mi rodzine by kupic za to beret który dodaje mu jeszcze bardziej pedofilskiego wygladu.
A tak to ogólnie nie pisze nic wiecej, bo zgwalci mi brata.