xxBlaCkDJxx
xxBlaCkDJxx
  7 czerwca 2012 (pierwszy post)

Witam Cały czas mam taki napis ciągle nie wiem czego jest to wina zablokowane porty ? moze lub coś innego na każdej przeglądarce to mam mozilla , opera, internet , itd. każda przeglądarka to samo więc to wina przeglądarki na pewno nie jest, proszę o pomoc ponieważ od dłuższego czasu juz tak mam, moze by coś macie z tym mam pobrany także najnowszy player i także nie działa proszę o szybką pomoc

MichaU
MichaU
  7 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze by coś macie z tym mam pobrany także najnowszy player i także nie działa proszę o szybką pomoc

to jest powod twojego problemu
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  8 czerwca 2012

Mi kiedyś blokował avast.

xxBlaCkDJxx
xxBlaCkDJxx
  8 czerwca 2012

Fotka team odpisali mi to

Konto usunięte
Konto usunięte: W wersji Adobe Flash Player 11.2.x.x jest błąd. Jeśli masz taką wersję Flash Playera, musisz zainstalować wersję 11.1.102.62.

lecz to także nie pomogło bo nawet nie można tego zainstalować

nie może to byś moja wina bo jakoś zawsze mi to działało, a teraz nawet nie mam menu w tym playerze, mało tego nie działa mi to na żadnej przeglądarce, żadnego programu na wirusy także nie mam włączonego wiec nie mam pojecia co moze blokować
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  8 czerwca 2012

Skoro masz taki komunikat to znaczy że gdzieś Ci wiszą ślady po najnowszej wersji.
Musisz powycinać wszystko.

xxBlaCkDJxx
xxBlaCkDJxx
  8 czerwca 2012

jak ? :) jeśli można spytać

xxBlaCkDJxx
xxBlaCkDJxx
  10 czerwca 2012

może ktoś odpisać?

GRADEK83
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.