BoskiRomanov19
BoskiRomanov19
  28 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Siemanko mam takie pytanie jakim prawem siedzi nieletnia dziewczyna na TV ktora wyklina wszystkich pali szlugi ogolnie Patologia ..:/ a co najlepsze siedzial tam mod ktory nic z tym nie zrobil w dodatku moja znajoma dostala bana za to ze zwrócila uwage ze nagra to i pokaze to nagranie moderatorowi globalnemu

mmarihuankaa
mmarihuankaa
  28 kwietnia 2012

coraz gorzej się dzieje z fotką , codziennie młodsze dziewczynki przejawiają demoralizacje ,a moderatorzy nic z tym nie robią bo czasami nie zdążymy zrobić screenów czy nagrać , dziś nagrywałam ,aby sprawę przedstawić moderatorom globalnym fotki tv , to zostałam zablokowana na 24h . Moim zdaniem jest to nie sprawiedliwe

SexNaPlazy
SexNaPlazy
  28 kwietnia 2012

no to co ze nieletnia jest na fotka.tv? :D ustaw sobie tak zebys nie mial malolatow na Fotka.tv :)

Zycienabicie
Zycienabicie
  28 kwietnia 2012

Podpisuje sie :) Rowniez dostalam bana za zwrocenie uwagi, znajomosci fotkowe znajomosciami, ale jest regulamin i przede wszystkim moderator powinien go przestrzegac :)

mmarihuankaa
mmarihuankaa
  28 kwietnia 2012

no ale jesli Ci malolaci klną przy nas , a my na czacie ,one nie dostają bana ,a my tak to cos nie tak chyba ?

mmarihuankaa
mmarihuankaa
  28 kwietnia 2012
http://w.fotka.pl/deba61836a.jpg

tak się bawią 12 latki w nocy okolo 1-2-3
Letal
Letal
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak się bawią 12 latki w nocy okolo 1-2-3

co w tym screenie jest niby takiego strasznego ? screen jest nie kompletny na dobrą sprawe nie zawiera ani daty ani godziny.
MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Jeżeli uważasz że zostałaś nie słusznie zablokowana napisz na kontakt.

Konto usunięte
Konto usunięte:

jak wyżej.

Moderator nie ma prawa was blokować za to że prosicie go o pomoc lub też zdanie w czymś co jest nieregulaminowe ze strony innego użytkownika.

Nie ma też prawa blokować was za to że o coś pytanie czy zwracacie uwagę.

Pamiętajcie... Im więcej takich spraw zgłosicie na kontakt (pomoc) tym mniej nie uczciwych moderatorów ;)
MTF
MTF
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jesli Ci malolaci klną przy nas

jeśli klną na was i wam ubliżają wołacie moderatora lub najlepiej FP (fotka.przyjaciel) link macie w stopce strony. Dobrze też uwiecznić to w postaci screenu.

Tyle na temat można zamknąć.
BoskiRomanov19
BoskiRomanov19
  28 kwietnia 2012

Dobra i teraz mi powiedzcie gdzie sa mody jak dzieciarnia szaleje?? http://imgur.com/WKLqy

mmarihuankaa
mmarihuankaa
  29 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra i teraz mi powiedzcie gdzie sa mody jak dzieciarnia szaleje?? http://imgur.com/WKLqy

kiedy to było ;o ?
MTF
MTF
  29 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Powiedz ich mamie :]

Konto usunięte
Konto usunięte:

Masz datę w pasku zadań
MichaU
MichaU
  29 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak się bawią 12 latki w nocy okolo 1-2-3

na tym screenie nie robia nic zlego ;] jedynie kto na bana zasluguje to kolesie ktorzy wypisuja te brednie. sam banowalem je na wczesniejszym koncie ;] a co do nieletnich prawo do prowadzenia transmisji maja osoby od 15roku zycia wiec sprecyzuj swoje stwierdzenie

MTF
MTF: Jeżeli uważasz że zostałaś nie słusznie zablokowana napisz na kontakt.

amen
maxixi1991
maxixi1991
  29 kwietnia 2012

Zgadzam sie

Zuza
Zuza
  30 kwietnia 2012

Forum to nie miejsce do załatwiania takich spraw. Jeżeli macie jakieś skargi dotyczące moderatorów to napiszcie je na kontakt.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.