Hejo :3
Kiedyś próbowałem kogoś oglądać, ale ciągle pisało trwa łączenie z serwerem, olałem to bo nie miałem czasu się nad tym głowić. Teraz ja chcę ponadawać i też dupa zbita... Czytałem inne tematy żeby nie było i z Fotka i innych stron, robiłem co ludzie polecali, wyłączyłem Adblocka, antywirusa, firewalla, po aktualizowałem wszystko, próbowałem użyć Explorera, Operkę, Chroma, Firefoxa i nic =.= WTF?!
Prosżę o pomoc
[Kamerki] Nigdzie na niczym nie dziala fotka.tv strona 2 z 3
Sorry drugi post :)
Jest połączony komputer stacjonarny z laptopem, poprzez router i sieć domową ustawiliśmy.
By odinstalować flash player musisz mieć wyłączone wszystkie przeglądarki oraz programy korzystające z wtyczki ADOBE PLAYER czyli np GG. Dopiero jak zniknie plik NPSWF32_11_2_202_233.dll z C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash możesz zainstalować http://speedy.sh/5q3rF/flashplayer11-1r102-63-win-32bit.exe wtedy pojawi się plik NPSWF32.dll z którego będzie korzystać przeglądarka.
To i tak nie pomaga.
Też tak mam od dawien dawna. Na jednym komputerze działa, na drugim ciągle tylko się ładuje. Też próbowałem wszystkiego. Istny mindfuck.
Pisałem już o tym parę postów wcześniej ogólnie w panelu sterowania w ustawieniach Flash Player w zakładce zaawansowane klikamy na Usuń Wszystko zaznaczamy Usuń wszystkie pliki licencji audio video i klikamy na Usuń Dane i powinno działać :)
Musi to na Rusi. To, że tobie nie działa to nie znaczy że kazdemu będzie dzialać, zważ na to. Poza tym jakby działało to nikt by sie nie wypowiadał dalej w tym temacie. Własnie MOŻE ale w tym przypadku to nie jest. żadne porty nie są blokowane.Wina jest po prostu fotki że niektórym nie odbiera i nie łączy kam, proste. Tylko szkoda, ze żadne sposoby nie daja efektu na to
Przecież widać na pierwszy rzut oka, że coś jest nie tak. Wpiszcie chociażby frazę "fotka.tv nie działa" i zobaczcie, co się radzi. Nic nie pomaga. Ja przejrzałem multum stron i nigdzie niczego, co by zaradziło problemowi nie znalazłem. Podobnie jak u innych, na drugim komputerze działa bez problemu. Brak słów.