ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Hejo :3

Kiedyś próbowałem kogoś oglądać, ale ciągle pisało trwa łączenie z serwerem, olałem to bo nie miałem czasu się nad tym głowić. Teraz ja chcę ponadawać i też dupa zbita... Czytałem inne tematy żeby nie było i z Fotka i innych stron, robiłem co ludzie polecali, wyłączyłem Adblocka, antywirusa, firewalla, po aktualizowałem wszystko, próbowałem użyć Explorera, Operkę, Chroma, Firefoxa i nic =.= WTF?!

Prosżę o pomoc

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  21 kwietnia 2012
woland
woland: Przeczyśćcie flasha jak tłumaczy to @Przeciezwiesz w wątku http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/3315,Najaktualniejsze_zmi/11

Nie pomaga
ChrisOn
ChrisOn
  21 kwietnia 2012

Mam, i tak się składa że na laptopie Fotka.tv śmiga :D

ChrisOn
ChrisOn
  21 kwietnia 2012

Sorry drugi post :)

Jest połączony komputer stacjonarny z laptopem, poprzez router i sieć domową ustawiliśmy.

GRADEK83
GRADEK83
  22 kwietnia 2012

By odinstalować flash player musisz mieć wyłączone wszystkie przeglądarki oraz programy korzystające z wtyczki ADOBE PLAYER czyli np GG. Dopiero jak zniknie plik NPSWF32_11_2_202_233.dll z C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash możesz zainstalować http://speedy.sh/5q3rF/flashplayer11-1r102-63-win-32bit.exe wtedy pojawi się plik NPSWF32.dll z którego będzie korzystać przeglądarka.

ChrisOn
ChrisOn
  23 kwietnia 2012

I to myślisz pomoże? Bym sprawdził jutro...

PeZetEs
PeZetEs
  23 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: By odinstalować flash player musisz mieć wyłączone wszystkie przeglądarki oraz programy korzystające z wtyczki ADOBE PLAYER czyli np GG. Dopiero jak zniknie plik NPSWF32_11_2_202_233.dll z C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash możesz zainstalować http://speedy.sh/5q3rF/flashplayer11-1r102-63-win-32bit.exe wtedy pojawi się plik NPSWF32.dll z którego będzie korzystać przeglądarka.

To i tak nie pomaga.
Aleanrahel
Aleanrahel
  24 kwietnia 2012

Też tak mam od dawien dawna. Na jednym komputerze działa, na drugim ciągle tylko się ładuje. Też próbowałem wszystkiego. Istny mindfuck.

GRADEK83
GRADEK83
  24 kwietnia 2012

Pisałem już o tym parę postów wcześniej ogólnie w panelu sterowania w ustawieniach Flash Player w zakładce zaawansowane klikamy na Usuń Wszystko zaznaczamy Usuń wszystkie pliki licencji audio video i klikamy na Usuń Dane i powinno działać :)

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  24 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powinno działać :)

a jednak nie.
ChrisOn
ChrisOn
  24 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: GRADEK83:powinno działać :) a jednak nie.

Dokładnie ^^
Graf
Graf
  25 kwietnia 2012

Musi działać .
Wina może być ze strony dostawcy internetu tez i blokowane porty są np

ChrisOn
ChrisOn
  25 kwietnia 2012
Graf
Graf: Musi działać . Wina może być ze strony dostawcy internetu tez i blokowane porty są np

Na bank nie, bo ten sam dostawca daje neta rodzicom do lapka. Pisałem że mam router. Pamiętam że działało, od tak, nagle - JEBUT - Nie trybi...
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  25 kwietnia 2012
Graf
Graf: Musi działać . Wina może być ze strony dostawcy internetu tez i blokowane porty są np

Musi to na Rusi. To, że tobie nie działa to nie znaczy że kazdemu będzie dzialać, zważ na to. Poza tym jakby działało to nikt by sie nie wypowiadał dalej w tym temacie. Własnie MOŻE ale w tym przypadku to nie jest. żadne porty nie są blokowane.Wina jest po prostu fotki że niektórym nie odbiera i nie łączy kam, proste. Tylko szkoda, ze żadne sposoby nie daja efektu na to :zly:
Aleanrahel
Aleanrahel
  25 kwietnia 2012

Przecież widać na pierwszy rzut oka, że coś jest nie tak. Wpiszcie chociażby frazę "fotka.tv nie działa" i zobaczcie, co się radzi. Nic nie pomaga. Ja przejrzałem multum stron i nigdzie niczego, co by zaradziło problemowi nie znalazłem. Podobnie jak u innych, na drugim komputerze działa bez problemu. Brak słów.

GRADEK83
GRADEK83
  25 kwietnia 2012

Jeśli macie win 7 uaktualnijcie go o SP1

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.