Jeśli chodzi o Fotka.tv , to robi się coraz gorzej:
- Mam na myśli Puste 13 latki ,które wchodzą by pokazać cycki ,dekolt i tak dalej
-Przekleństwa
-Obrazy innych
-Rozbieranie się na wizji( dotyczny to obu płci )
-Faceci , trzepiący sobie ( dosłownie , coraz częściej spotykane nocami na Fotka.tv podczas , gdy admini śpią)
***Mam pewne wątpliwości, czy moderatorzy Fotka.tv dają sobie z tym rade..
Jest ich zdecydowanie za mało, a jeśli któryś jest dostepny z nich, to nie daje rady ogarnąć wszystkich transmisji , kontrolować. tak więc pierwsza najwazniejsza rzecz - WIECEJ MODERATORÓW
Nie wspominając już o tym, że nie raz pisałam wiadomosc do moderatora fotki.tv (tego, który akurat był dostępny, a to sie rzadko zdarza) , to albo moderator zdjązyl juz sie wylogować , albo malo zwraca uwage na wiadomosci uzytkownikow).
Chcialabym , by wypowiedzieli się rownież administratorzy ,moderatorzy i tak dalej..Bo mysle,ze nie o to chodzi w fotce.tv by pokazac cycki, lub by podniecić się -.- .. A poki co na tym to polega, i dlatego tam ludzie wchodzą... Porażka
lista tematów
[Kamerki] Zasady,Kultura , Moderatorzy itp...ZASTRZEŻENIA
Nic, przeczytaj calosc a zrozumiesz o co mi chodziło.
Zeby troche kultury i szacunku bylo na Fotka.tv a nie ,by sie robilo na burdel.tv
i pisze to osoba która ma pełno banów na Fotka.tv za przeklinanie/ubliżanie :)
o banach na czacie nie wspomnę.
Każdy może indywidualnie zgłosić naruszenie zasad jeśli osoba na swoim pokoju źle się zachowuje albo ktoś kto na danym pokoju TV jest prędzej czy później moderator weźmie pod lupę tego czy owego delikwenta :)
ToTylkoJaSzaraQ: i pisze to osoba która ma pełno banów na Fotka.tv za przeklinanie/ubliżanie :)
o banach na czacie nie wspomnę
O masz ci babo placek czyli jednak prowokacja...
Zacznę od tego, że ilość moderatorów na Fotce.Tv jest wystarczająca...i doskonale sobie radzi...wiadomo, że nikt nie siedzi 24h na dobę, robią to bezinteresownie i poświęcają na moderację tyle czasu ile jest to tylko możliwe. Nie wyeliminujemy nigdy ludzi, którzy zakładają lewe konta po to by pokazać się od pasa w dół..ale nawet taka osoba złapana przez użytkownika, który zrobił screnna danej sytuacji może otrzymać bana..czyli ban po fakcie. Jeżeli chodzi o dostępność moderatorów..z tego co mi wiadomo zawsze można na kogoś trafić a nawet jeżeli kogoś nie ma, można napisać Pw na pewno zostanie odczytane i dany moderator dokona odpowiedzi.
A jeżeli twierdzisz , że tak nie jest, pisz do mnie.
Pzdr