cinek2884
cinek2884
  3 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Witam zauważyłem ostatnio dziwną rzecz w trakcie pobytu na pokoju w Fotka.tv , kiedy chce wyłączyć dźwięki całkowicie lub ściszę praktycznie na maxa .. słyszę jakieś dziwne odgłosy jakby warkotanie czy coś w tym stylu tzw. pierdzenie hehe .. ciężko to określić;) czy wy też tak macie? :) czy to coś u mnie? :(
pozdro;)

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  3 kwietnia 2012

Też tak mam ;). Wyciszam, ale ciągle słyszę jakby warczenie, w sumie mi to w niczym nie przeszkadza ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

RafoX
RafoX
  3 kwietnia 2012

u mnie tego nie ma

cinek2884
cinek2884
  4 kwietnia 2012
RafoX
RafoX: u mnie tego nie ma

a masz ściszone tak że masz przekreślony ten głośniczek i przesunięty suwak w lewo?? bo ja wtedy tak mam ale nawet jak jest w połowie ... problem jest i na Chrome i FF :) Windows 7 :)
eden89
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
eden89
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tzw. pierdzenie hehe
dokładnie, nawet nie można posłuchać muzyki jak jakiś "dj" gra :D
Adidasowa
Adidasowa
  5 kwietnia 2012

U mnie jest w porządku.

Naniiii
Naniiii
  5 kwietnia 2012

u mnie żadnych dźwięków nie ma .

Irek
Irek
  5 kwietnia 2012

a ja mam dzwieki pierdzenie :(

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  8 kwietnia 2012

też mam jakieś dziwne trzaski, pomaga mi na t przyciszanie przeglądarki (w win7 jest funkcja przyciszania każdej aplikacji :))

cinek2884
cinek2884
  8 kwietnia 2012
Malcom
Malcom:

Malcom
Malcom: też mam jakieś dziwne trzaski, pomaga mi na t przyciszanie przeglądarki (w win7 jest funkcja przyciszania każdej aplikacji :))

hmm ciekawy pomysł ;) fakt działa przyciszenie przeglądarki :) no ale jak narazie zero odzewu od pomocy technicznej co do rozwiązania problemu :(( trzeba sobie radzić samemu..
eden89
eden89
  8 kwietnia 2012

Jest rozwiązanie !
Niestety nasza fotka nie idzie z postępem ! Przejdę do rzeczy !
Trzeba zainstalować poprzednią wersje Flash Player
Najlepsza jest wersja Flash Player 11.1.102.63
Tu link do pobrania
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Pozdrawiam :)

xHSx
xHSx
  8 kwietnia 2012
eden89
eden89: Trzeba zainstalować poprzednią wersje Flash Player

ja mam nowszą wersję :woot:
MichaU
MichaU
  8 kwietnia 2012
eden89
eden89: Jest rozwiązanie ! Niestety nasza fotka nie idzie z postępem ! Przejdę do rzeczy ! Trzeba zainstalować poprzednią wersje Flash Player Najlepsza jest wersja Flash Player 11.1.102.63 Tu link do pobrania http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Pozdrawiam :)

powiem tylko tyle.... czytaj
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/5578,Flash_Player_1122022
eden89
eden89
  8 kwietnia 2012

Aktualizacje są automatycznie wiec czy chcemy tego czy instalujemy, a dopiero później napotykamy tego typu problem. A piszecie tylko co jest grane .Ale gdzie temat jak to naprawic jak juz się zainstalowała nowa wersja i popsuł nam się w tym momencie dzwiek.

Wczesniej chłopaki pytali się jak to sie stało to trzeba było napisać a nię mądrować
teraz

PrzeciezWiesz
PrzeciezWiesz
  10 kwietnia 2012
To zaznacz sobie to i nie będzie automatycznej aktualizacji.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.