Od dziś zauważyłem że na fotka tv pojawiła się taka opcja jak Automatyczne ustawienie jakości transmisji ..Tylko że mi tak ustawia że same kwadraty są a neta mam dobrego czy jest możliwość żeby to jakoś wyłączyć lub żeby jakość była taka jak przedtem ??
lista tematów
[Kamerki] Trwa Ustawianie Jakości Transmisji !!
przez te 'automatyczne ustawianie jakości transmisji" prawie 99 % obrazów nadawanych z kamerek wyglada o wiele gorzej niz bylo przez tym, same kwadraty widać u kogoś i tak samo jak sie samemu nadaje. Co jest grane?
"moj upload to 2Mb net mobilny" to mobilny może mieć taki upload? czy Download?
Konto usunięte: przez te 'automatyczne ustawianie jakości transmisji" prawie 99 % obrazów nadawanych z kamerek wyglada o wiele gorzej niz bylo przez tym, same kwadraty widać u kogoś i tak samo jak sie samemu nadaje. Co jest grane?
Nie zgadzam się. Przy wielu transmisjach jest dobra rozdzielczość obrazu.
Dodany został pomiar prędkości wysyłania danych i przy mniejszym wyniku niż 400kb/s ustawiana jest rozdzielczość 320x240, w celu zachowania większej płynności obrazu. Chyba to jest lepsze niż pokaz slajdów?
tak moze mieć taki upload sam sie zdziwiłem :) ale pomiar przy wysyłaniu pliku mówi sam za siebie okolo 280Kb/s w Koncu To LTE :)
Konto usunięte: Akurat kompresję flash automatycznie ustawia, ale spokojnie w poniedziałek się to poprawi
Przy necie 6MB nie da sie prowadzić transmisji, ustawianie jakosci to jakiś niewypał, ciągłe wieszanie sie i resetowanie tv, totalna tragedia, nie da sie normalnie pisać nie wspominając juz o wizji i foni równoczesnie, porażka panie programisto.