Mainfield
Mainfield
  15 marca 2012 (pierwszy post)

Od dziś zauważyłem że na fotka tv pojawiła się taka opcja jak Automatyczne ustawienie jakości transmisji ..Tylko że mi tak ustawia że same kwadraty są a neta mam dobrego czy jest możliwość żeby to jakoś wyłączyć lub żeby jakość była taka jak przedtem ??

Claudia
Claudia
  15 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy jest możliwość żeby to jakoś wyłączyć lub żeby jakość była taka jak przedtem ??

ponawiam :)
tez tak mam ;/
kris84ajj
kris84ajj
  16 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: neta mam dobrego

Co to znaczy dobrego? Jaki masz upload?
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  16 marca 2012

przez te 'automatyczne ustawianie jakości transmisji" prawie 99 % obrazów nadawanych z kamerek wyglada o wiele gorzej niz bylo przez tym, same kwadraty widać u kogoś i tak samo jak sie samemu nadaje. Co jest grane?

Oktik
Oktik
  16 marca 2012

zgadzam się z wczesniejszymi wypowiedziami teraz wyglada tragicznie

Oktik
Oktik
  16 marca 2012

moj upload to 2Mb net mobilny i 512kb net stacjionrny

kris84ajj
kris84ajj
  16 marca 2012

"moj upload to 2Mb net mobilny" to mobilny może mieć taki upload? czy Download?

Konto usunięte
Konto usunięte: przez te 'automatyczne ustawianie jakości transmisji" prawie 99 % obrazów nadawanych z kamerek wyglada o wiele gorzej niz bylo przez tym, same kwadraty widać u kogoś i tak samo jak sie samemu nadaje. Co jest grane?

Nie zgadzam się. Przy wielu transmisjach jest dobra rozdzielczość obrazu.

Dodany został pomiar prędkości wysyłania danych i przy mniejszym wyniku niż 400kb/s ustawiana jest rozdzielczość 320x240, w celu zachowania większej płynności obrazu. Chyba to jest lepsze niż pokaz slajdów?
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  16 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w celu zachowania większej płynności obrazu.
za cenę jakości? ze przez te kratki to prawie nic nie widac, wszystko jest zamazane i niewyraźne.
kris84ajj
kris84ajj
  16 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kris84ajj:w celu zachowania większej płynności obrazu. za cenę jakości? ze przez te kratki to prawie nic nie widac, wszystko jest zamazane i niewyraźne.

Akurat kompresję flash automatycznie ustawia, ale spokojnie w poniedziałek się to poprawi
Oktik
Oktik
  17 marca 2012

tak moze mieć taki upload sam sie zdziwiłem :) ale pomiar przy wysyłaniu pliku mówi sam za siebie okolo 280Kb/s w Koncu To LTE :)

Extin
Extin
  23 marca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat kompresję flash automatycznie ustawia, ale spokojnie w poniedziałek się to poprawi

Przy necie 6MB nie da sie prowadzić transmisji, ustawianie jakosci to jakiś niewypał, ciągłe wieszanie sie i resetowanie tv, totalna tragedia, nie da sie normalnie pisać nie wspominając juz o wizji i foni równoczesnie, porażka panie programisto.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.