oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012 (pierwszy post)

Ciekawi mnie dlaczego moderatorzy nie reagują na zgłaszanie naruszenia regulaminu w postaci pokazywania masturbacji w tym serwisie?

oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012

I chyba mogę to robić? czy znowu Twoja racja musi być górą i znajdziesz jakiś punkt regulaminu który zabroni wyrażania mi własnej opinii na ten temat?:)
A propos gratuluje moderatorowi który wywalił pana który zabawiał się ręką w majtkach, potrzeba było całe 11 min aby to zrobił. :)

znajduch
znajduch
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: Aha klata u mężczyzn nie, ale cycki u kobiety tak. ;) To chyba tylko na Fotka możliwe. :)

A na polskich plażach to jak jest? Inaczej?:wtf:
Adidasowa
Adidasowa
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: I chyba mogę to robić? czy znowu Twoja racja musi być górą i znajdziesz jakiś punkt regulaminu który zabroni wyrażania mi własnej opinii na ten temat?:)

Dobrze, dobrze. Przyznaję Ci całkowitą rację, a teraz wychodzę z tego tematu, bo już napisałam wszystko co miałam do napisania na ten temat;)
oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Stąd nikt Ci nie pomoże.

oscaro
oscaro: Tak, tyle ze w swojej małostkowości nie zakładasz ze ktoś może mieć odmienne zdanie od Twojego. Ty piszesz o regulaminie, a ja o moralnych i etycznych przesłankach. Regulamin to nie święte prawa,i możemy kwestionować ich przydatność lub wręcz brak przydatności.

Przeczytaj to i się nad tym zastanów. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Sprawdzają Twoją wytrzymałość i mierzą czas od Twojego zgłoszenia do założenia wątku na odpowiednim forum

No tak po 45 min znudziło mu się czekajnie. A propos bo mam pytanie do Ciebie, Czy na Fotka.tv jako integralnej cześći Fotka mam prawo do wyrażania własnego zdania na temat wyglądu, zachowania etc osoby która oglądam?

Konto usunięte
Konto usunięte: A na polskich plażach to jak jest? Inaczej?

Wyrok sądu ze szczecina w sprawie opalania się topless. :)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,6231093,Bez_kary_za_opalanie_sie_topless.html
:)
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro:

wyczyn faktycznie, napotkałeś jednego onanizującego sie faceta,
musze Cie zdziwić , bo moderatorzy banują kilkanascie takich dziennie hm..
jakby tu ich okreslić brzydko sie nie wyrażając?,"masturbatorów"
są blokowane te konta na stałe,więc zdarzają sie upierdliwi
i zakładaja konta od nowa ,powracają jak bumerangi, zapewniam Cie ,ze żaden
moderator nie przechodzi obojętnie obok takiego pokoju.

oscaro
oscaro: mam prawo do wyrażania własnego zdania na temat wyglądu, zachowania etc osoby która oglądam?

wyrażać swoje zdanie,też trzeba umieć,jesli mi ktos na transmisji nie odpowiada po prostu wychodzę , nie łatwiej tak?
oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012
praksyda
praksyda: wyczyn faktycznie, napotkałeś jednego onanizującego sie faceta,

Myślisz ze szukałem długo?:)

praksyda
praksyda: musze Cie zdziwić , bo moderatorzy banują kilkanascie takich dziennie hm..

Bardzo dobrze, ale po jakim czasie?:) ja czekałem 25min na bana dla typa.
Pewnie za chwile zasypiesz mnie zapewnieniami ze robicie to od razu. Szkoda tylko ze w moim przypadku jakoś dziwnie robicie to zdecydowanie wolniej, lub w ogóle.

praksyda
praksyda: i zakładaja konta od nowa ,powracają jak bumerangi, zapewniam Cie ,ze żaden moderator nie przechodzi obojętnie obok takiego pokoju.

A jeśli jest sytuacja kiedy ktoś jedzie mi po rodzinie, ja zgłaszam a po 45min dostaje ja bana, a nie typ który prowokował mnie przez te 45 min, to jak to nazwiesz?:) Ja nazwę to fotka.pl:)

praksyda
praksyda: wyrażać swoje zdanie,też trzeba umieć,jesli mi ktos na transmisji nie odpowiada po prostu wychodzę , nie łatwiej tak?

A ja nadal wyrażam własne zdanie, bo takie mam do tego prawo prawda? Fotka.tv integralna cześć Fotka gdzie z założenia mam prawo oceniać kogoś i komentować jego wygląd.
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: Bardzo dobrze, ale po jakim czasie?:) ja czekałem 25min na bana dla typa.

Az nie chce mi się wierzyć no ale cóż jeżeli taka sytuacja się zdarzy że ktoś będzie tak długo " wisiał " i nie będzie reakcji napisz proszę do kogoś aktualnie online na PW z tej listy :

http://www.fotka.pl/moderatorzy?typ=tv

z góry dzięki.
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: zapewnieniami ze robicie to od razu

nic juz tam nie robie ,nie mam uprawnien na fotke.tv.

oscaro
oscaro: Szkoda tylko ze w moim przypadku jakoś dziwnie robicie to zdecydowanie wolniej, lub w ogóle.

brak moderatora w danej chwili nie oznacza ,ze ich tam w ogóle nie ma ,lub też nic nie robią.

oscaro
oscaro: A jeśli jest sytuacja kiedy ktoś jedzie mi po rodzinie,

a ty sie oddałeś marnej prowokacji , i jak to piszesz wyzej"wyrażałeś swoje zdanie" ? hm.. pewnie był screen.. na Ciebie ,więc bez winy tez nie byłeś.

oscaro
oscaro: A ja nadal wyrażam własne zdanie, bo takie mam do tego prawo prawda?

oczywiście;)
krzepek8899
krzepek8899
  25 stycznia 2012

dajcie oscaro moda na fotke.tv i się uciszy to samo robił na czacie - prowokacja w celu zwrócenia na siebie uwagi :and:

oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012
krzepek8899
krzepek8899: dajcie oscaro moda na fotke.t

Chyba Cie pobiegło.

praksyda
praksyda: ty sie oddałeś marnej prowokacji , i jak to piszesz wyzej"wyrażałeś swoje zdanie" ? hm.. pewnie był screen.. na Ciebie ,więc bez winy tez nie byłeś.

Napisałem wyżęj za co dostałem bana, screena nie było. :) No chyba ze dostalem bana za nazwanie go analfabetą.
znajduch
znajduch
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: Wyrok sądu ze szczecina w sprawie opalania się topless. :) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,6231093,Bez_kary_za_opalanie_sie_topless.html :)

Czyli rozumiem, że jakbyś miał 16 letnią córkę to nie miałbys nic przeciwko, żeby w gorące lato siedziała przed domem z goła klatą jak jej rówieśnicy?

oscaro
oscaro: A ja nadal wyrażam własne zdanie, bo takie mam do tego prawo prawda? Fotka.tv integralna cześć Fotka gdzie z założenia mam prawo oceniać kogoś i komentować jego wygląd.

Znając ton Twoich wypowiedzi robisz to ironizując, czepiając się czego mozna dla samego faktu czepiania się ( w sumie to ten wątek jest dokładnie po to, czepianie się dla samego czepiania się).
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2012
oscaro
oscaro: Napisałem wyżęj za co dostałem bana,

napisałeś swoja sytuacje, nie znamy zdania osoby, która niby cyt"jechała Ci po rodzinie" dlatego na przyszłość rób screeny;), miałam wczoraj podobny przypadek na czacie, dostałam screena na którym były wyraźne obelgi i przekleństwa,
cos mi nie pasowało w tym screenie bo osoba na nim wyraźnie sie broniła, a brak było wypowiedzi ,że tak powiem :osoby atakującej"
weszłąm z konta bez uprawnien żeby ocenic sytuacje i co sie okazało nikt nie był bez winy, więc wiesz kij ma zawsze dwa końce.
znajduch
znajduch
  25 stycznia 2012
praksyda
praksyda: kij ma zawsze dwa końce.

... a proca ma trzy. Prawda jest jak zwykle po środku. Z racją jak z dupą, Każdy ma swoją. Jakbys nie stanął dupa zawsze z tylu. :ziober2:
praksyda
praksyda
  25 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakbys nie stanął dupa zawsze z tylu.

haha dokładnie :rotfl:
oscaro
oscaro
  25 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli rozumiem, że jakbyś miał 16 letnią córkę to nie miałbys nic przeciwko, żeby w gorące lato siedziała przed domem z goła klatą jak jej rówieśnicy?

Niezależnie czy miałbym syna czy córkę miałbym przeciwko latania z gołym torsem przed nieznajomymi ludźmi. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Znając ton Twoich wypowiedzi robisz to ironizując, czepiając się czego mozna dla samego faktu czepiania się

Aahah :D czekaj czyli jak się czepiam, ale nadal to ocena wyglądu to jest to karalne? a jeśli się nie czepiam i nadal oceniam wygląd to nie?:) znaczy i interpretacja tego czy sie czepiam należy do was?:) No tak tylko na Fotka ;)

praksyda
praksyda: napisałeś swoja sytuacje, nie znamy zdania osoby, która niby cyt"jechała Ci po rodzinie" dlatego na przyszłość rób screeny;

To od czego jest ten cholery przycisk zgłoszenia naruszenia regulaminu?:)

praksyda
praksyda: więc wiesz kij ma zawsze dwa końce.

Dokładnie. Ludzki i rozumny moderator. Cholera aż nie mogę w to uwierzyć.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.