Od wczoraj taki komunikat się cięgle wyświetla jak chce rozpocząą transmisje
[Kamerki] Trwa łaczenie z serwerem.... i tak bez konca !! strona 2 z 4
ja mialem to samo przed momentem chcac zalozyc transmisje siedzac na operze i 64bitowej mozilli (nightly) problem rozwiazalem w sposob taki ze mimo tego ze posiadam 64bitowy system, pobralem i zainstalowalem 32 bitowego flasha do opery i na operze smiga, nie mam komunikatow o ponownym logowaniu, wiadomosci dochodza normalnie i moge zalozyc transmisje
Dobrze rozumiem ale ja od zawsze mam ten sam system ta sama wersje flasha i FF8.0 i od 2 dni mam taki problem. No ale dobra sprobuje dzieki jesli pomoze to to Propsy dla ciebie
Niestety niepomogla nawet wersja 32-bitowa :/ nadal wszystko to samo niemam juz pomyslu tylko dlaczego coraz wiecej ludzi ma z tym problem ? zaczelo sie chyba od wczoraj !! :/
sciagnij tego flasha dla opery i sciagnij opere, i nie zapomnij poustawiac we flashu zeby zawsze zezwalalo asteroidowi czy cos takiego na korzystanie z czegos tam :D
jak juz sciagniesz opere i przez nia sciagniesz flasha (32) to wejdz w tego linka http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager06.html
i zrob to cytuje
"Na liście znajdź: s.asteroid.pl, wybierz opcje zawsze zezwalaj. Odśwież stronę Flash Playera i fotka.tv.
Od tej pory nie będziesz musiał zezwalać za każdym razem na użycie kamery i mikrofonu. :)
Ot i wszystko."
Ja dostałem odpowiedz ze znają problem i ze pracują hahahahahaha czyli inaczej mówiąc nie wiedza o co chodzi bo są do dupy;) a cala winę zwalają na hd który za Chiny ludowe nie wie co powiedzieć nam userom
Nie wiem jakim cudem ty jeszcze jesteś modem, przecież za takie teksty zabierają uprawnienia