xNekix
xNekix
  5 stycznia 2012 (pierwszy post)

Od wczoraj taki komunikat się cięgle wyświetla jak chce rozpocząą transmisje

opalony2587
opalony2587
  6 stycznia 2012

ja mam to samo od rana jej co jest

opalony2587
opalony2587
  6 stycznia 2012

pomocy zrobilem juz wszysto co nylo mozliwe
ale niestety dalej to samo

xNekix
xNekix
  6 stycznia 2012

Zrobilem wszystko i dalej NIC !!! :/ irytuje mnie to !!!

MichaU
MichaU
  6 stycznia 2012

ja mialem to samo przed momentem chcac zalozyc transmisje siedzac na operze i 64bitowej mozilli (nightly) problem rozwiazalem w sposob taki ze mimo tego ze posiadam 64bitowy system, pobralem i zainstalowalem 32 bitowego flasha do opery i na operze smiga, nie mam komunikatow o ponownym logowaniu, wiadomosci dochodza normalnie i moge zalozyc transmisje

xNekix
xNekix
  6 stycznia 2012

Dobrze rozumiem ale ja od zawsze mam ten sam system ta sama wersje flasha i FF8.0 i od 2 dni mam taki problem. No ale dobra sprobuje dzieki jesli pomoze to to Propsy dla ciebie

xNekix
xNekix
  6 stycznia 2012

Niestety niepomogla nawet wersja 32-bitowa :/ nadal wszystko to samo niemam juz pomyslu tylko dlaczego coraz wiecej ludzi ma z tym problem ? zaczelo sie chyba od wczoraj !! :/

MichaU
MichaU
  6 stycznia 2012

sciagnij tego flasha dla opery i sciagnij opere, i nie zapomnij poustawiac we flashu zeby zawsze zezwalalo asteroidowi czy cos takiego na korzystanie z czegos tam :D

xNekix
xNekix
  6 stycznia 2012

ok sprobuje zobaczymy co to da :P

MichaU
MichaU
  6 stycznia 2012

jak juz sciagniesz opere i przez nia sciagniesz flasha (32) to wejdz w tego linka http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager06.html

i zrob to cytuje
"Na liście znajdź: s.asteroid.pl, wybierz opcje zawsze zezwalaj. Odśwież stronę Flash Playera i fotka.tv.
Od tej pory nie będziesz musiał zezwalać za każdym razem na użycie kamery i mikrofonu. :)
Ot i wszystko."

xNekix
xNekix
  7 stycznia 2012

Zrobilem to wszystko co napisales i co.... LIPA nic dalej denerwuje mnie to troche :/

Zadziora
Zadziora
  7 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zrobilem to wszystko co napisales i co.... LIPA nic dalej denerwuje mnie to troche :/

Trzeba męczyć na kontakcie ;)
MichaU
MichaU
  7 stycznia 2012

Ja dostałem odpowiedz ze znają problem i ze pracują hahahahahaha czyli inaczej mówiąc nie wiedza o co chodzi bo są do dupy;) a cala winę zwalają na hd który za Chiny ludowe nie wie co powiedzieć nam userom

xNekix
xNekix
  7 stycznia 2012

jednym slowem Standard :) dzieki ze objasniles to wszystkim :) jedyny co mowi prawde dzieki :)

Shaitan
Shaitan
  7 stycznia 2012
MichaU
MichaU: Ja dostałem odpowiedz ze znają problem i ze pracują hahahahahaha czyli inaczej mówiąc nie wiedza o co chodzi bo są do dupy;) a cala winę zwalają na hd który za Chiny ludowe nie wie co powiedzieć nam userom

Nie wiem jakim cudem ty jeszcze jesteś modem, przecież za takie teksty zabierają uprawnienia :lol:
xNekix
xNekix
  7 stycznia 2012

za to ze powiedzial jak jest badz prawdopodobnie jest ? DEMOKRACAJ Wolnosc Slowa ? wypowiedzial sie jak mysli. Ehhhh.... nikogo nie bronie itp.. ale che wreszcie zrobic transmisje.... :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.