Trajker
Trajker
  4 stycznia 2012 (pierwszy post)
Chyba ostro porąbało cię moderatorku , od kiedy słowo ''facjata'' jest wulgaryzmem??? żądam odblokowania mi fotki tv !!
Trajker
Trajker
  4 stycznia 2012

ODBLOKUJ MI FOTKĘ TV

:mlotek::mlotek::mlote
Trajker
Trajker
  4 stycznia 2012
moderator coś się nie kwapi... [color=violet]pewnie sobie na ręcznym jeździ
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  4 stycznia 2012

jezeli ban byl nie sluszny to wyjasniaj to z moderatorami globalnymi a nie ...przejrzalem Twoja historie banow i widze ze nie pierwszy raz lamiesz regulamin fotki tv.. jak nie przeklinanie/ublizanie to namawianie do pokazow ...

Konto usunięte
Konto usunięte: moderator coś się nie kwapi... pewnie sobie na ręcznym jeździ

skonczyles czy chcesz bana zarobic za takie teksty ?

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

0penYourMind
0penYourMind
  4 stycznia 2012

1. Nie tutaj się załatwia takie sprawy
2. Jak uważasz, że ban został nadany niesłusznie to pisz do:
http://www.fotka.pl/moderatorzy
3. Uważaj bo tekst typu "na ręcznym jeździ" jest obrażą dla drugiej osoby i za to już może ten banik nie zniknąć

Trajker
Trajker
  4 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Uważaj bo tekst typu "na ręcznym jeździ" jest obrażą dla drugiej osoby i za to już może ten banik nie zniknąć

od kiedy to fakt jazdy na ręcznym jest obrazą? Przecież to dotyczy jazdy samochodem, wiesz taka metafora, że ów moderator nie ma czasu...
Trajker
Trajker
  4 stycznia 2012
binoleq
binoleq: jezeli ban byl nie sluszny to wyjasniaj to z moderatorami globalnymi a nie ...przejrzalem Twoja historie banow i widze ze nie pierwszy raz lamiesz regulamin fotki tv.. jak nie przeklinanie/ublizanie to namawianie do pokazow ... Trajker:moderator coś się nie kwapi... pewnie sobie na ręcznym jeździ skonczyles czy chcesz bana zarobic za takie teksty ?

po pierwsze to historia moich banów nie jest do wglądu dla innych więc daruj sobie te teksty chłopaku, po drugie jak już napisałem... od kiedy to fakt jazdy na ręcznym jest obrazą? Przecież to dotyczy jazdy samochodem, wiesz taka metafora, że ów moderator nie ma czasu...
binoleq
binoleq
  5 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: od kiedy to fakt jazdy na ręcznym jest obrazą? Przecież to dotyczy jazdy samochodem, wiesz taka metafora, że ów moderator nie ma czasu...

tak tak tak ... :and: wiesz gdzie pisac.na pewno za ten wyraz co napisales nie dostales bana

ps:pisz do mg globalnych poza tym bana nie masz dlugiego wiec sie nie spinaj ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Trajker
Trajker
  5 stycznia 2012
binoleq
binoleq: Trajker:od kiedy to fakt jazdy na ręcznym jest obrazą? Przecież to dotyczy jazdy samochodem, wiesz taka metafora, że ów moderator nie ma czasu... tak tak tak ... wiesz gdzie pisac.na pewno za ten wyraz co napisales nie dostales bana ps:pisz do mg globalnych poza tym bana nie masz dlugiego wiec sie nie spinaj ;)

napisałem, szczerze to mi dynda ten ban na 24h, ale chodzi o jakieś zasady. Koleś miał jakiś kaprys i co bana mi zapodał. Co musiał się dowartościować, bo pewnie w szkole dzieciaki spłukiwały mu głowę w kiblu i teraz wyrósł taki internetowy bohater.
binoleq
binoleq
  5 stycznia 2012

a skad wiesz ze w ogóle to on dal Ci bana ...sam wiesz ze nie raz uzywasz wulgarnego zachowania na transmisjach jak i namawiasz do roznych rzeczy ...

Konto usunięte
Konto usunięte: o musiał się dowartościować, bo pewnie w szkole dzieciaki spłukiwały mu głowę w kiblu i

po raz drugi i ostatni ostrzegam kolejnego razu nie bedzie z mojej strony ... temat zamykam...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.