[Kamerki] (mod) sdms
jezeli ban byl nie sluszny to wyjasniaj to z moderatorami globalnymi a nie ...przejrzalem Twoja historie banow i widze ze nie pierwszy raz lamiesz regulamin fotki tv.. jak nie przeklinanie/ublizanie to namawianie do pokazow ...
skonczyles czy chcesz bana zarobic za takie teksty ?
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
1. Nie tutaj się załatwia takie sprawy
2. Jak uważasz, że ban został nadany niesłusznie to pisz do:
http://www.fotka.pl/moderatorzy
3. Uważaj bo tekst typu "na ręcznym jeździ" jest obrażą dla drugiej osoby i za to już może ten banik nie zniknąć
po pierwsze to historia moich banów nie jest do wglądu dla innych więc daruj sobie te teksty chłopaku, po drugie jak już napisałem... od kiedy to fakt jazdy na ręcznym jest obrazą? Przecież to dotyczy jazdy samochodem, wiesz taka metafora, że ów moderator nie ma czasu...
tak tak tak ... wiesz gdzie pisac.na pewno za ten wyraz co napisales nie dostales bana
ps:pisz do mg globalnych poza tym bana nie masz dlugiego wiec sie nie spinaj ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
napisałem, szczerze to mi dynda ten ban na 24h, ale chodzi o jakieś zasady. Koleś miał jakiś kaprys i co bana mi zapodał. Co musiał się dowartościować, bo pewnie w szkole dzieciaki spłukiwały mu głowę w kiblu i teraz wyrósł taki internetowy bohater.
a skad wiesz ze w ogóle to on dal Ci bana ...sam wiesz ze nie raz uzywasz wulgarnego zachowania na transmisjach jak i namawiasz do roznych rzeczy ...
po raz drugi i ostatni ostrzegam kolejnego razu nie bedzie z mojej strony ... temat zamykam...