szptomasz
szptomasz
  4 stycznia 2012 (pierwszy post)

I co teraz Motylkowa, krzepku i reszto mądrali? Okazuje się, że jak ktoś jest dupowłazem to bana nie dostaje.

http://fotka.tv/dociek

Od pół godziny siedzą, twierdzą że od 150 pokażą cycki i mówią o jeeebaniu i waleniu. NIE ZYCZYMY SOBIE CZEGOŚ TAKIEGO NA FOTCE TV TO NORMALNY SERWIS

Ale co? Dziewczynki jak Motylkowa sądzą że to nie jest zboczone.

Adidasowa
Adidasowa
  4 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I co teraz Motylkowa, krzepku i reszto mądrali?

:woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Okazuje się, że jak ktoś jest dupowłazem to bana nie dostaje.

No czasem tak jest, ale rzadko.

Konto usunięte
Konto usunięte: Od pół godziny siedzą, twierdzą że od 150 pokażą cycki i mówią o jeeebaniu i waleniu.

Ale jeśli nie robią tego w sposób wulgarny to nie łamią regulaminu.
Jeśli zaczną pokazywać nagość ciała to na pewno banik poleci :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: NIE ZYCZYMY SOBIE CZEGOŚ TAKIEGO NA FOTCE TV TO NORMALNY SERWIS

To po co siedzisz na tym kanale?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale co? Dziewczynki jak Motylkowa sądzą że to nie jest zboczone.

Może i jest - nie wiem. Ale póki nie łamię regulaminu mogą siedzieć.
A tobie proponuję się z regulaminem zapoznać:bye:
Adidasowa
Adidasowa
  4 stycznia 2012

Sam łamiesz regulamin, bo piszesz z banem.

Shaitan
Shaitan
  4 stycznia 2012

Wlazłem na moment, pełno bluzgów na wizji z ich ust... No to ban powinien ewidentnie być.

Adidasowa
Adidasowa
  4 stycznia 2012

Ja nie właziłam i nie wejde :mrgreen: Nie mam takiej potrzeby. Ale skoro rzeczywiście jest syf to napisz do FP czy FT, tylko najlepiej ze screen'ami i git majonez :mrgreen:

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  5 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie właziłam i nie wejde Nie mam takiej potrzeby. Ale skoro rzeczywiście jest syf to napisz do FP czy FT, tylko najlepiej ze screen'ami i git majonez

dokladnie ...

dowody trzeba miec a nie tak na buzie pisac...

poza tym tyle osob siedzialo... a tego pokoju do moderacji nie zglosil dziwne....

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  5 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I co teraz Motylkowa, krzepku i reszto mądrali? Okazuje się, że jak ktoś jest dupowłazem to bana nie dostaje. http://fotka.tv/dociek Od pół godziny siedzą, twierdzą że od 150 pokażą cycki i mówią o jeeebaniu i waleniu. NIE ZYCZYMY SOBIE CZEGOŚ TAKIEGO NA FOTCE TV TO NORMALNY SERWIS Ale co? Dziewczynki jak Motylkowa sądzą że to nie jest zboczone.

A skąd Ty wiesz co ja uważam za zboczone, a co nie, skoro nigdy takich dyskusji na fotce nie prowadzę?
Ekhm. poza tym co ja jestem robot, że mam być 24/h na fotce.tv? Nie było mnie tam, a jakbym była na pewno wyniosłabym z tego konsekwencje.

Dziękuję. :bye:
krzepek8899
krzepek8899
  5 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I co teraz Motylkowa, krzepku i reszto mądrali?

a gdzie mnie tam na transmisji widziałeś :woot:
krzepek8899
krzepek8899
  5 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Siedzą na kamerce zboczeni i nie dostają bana!

widzisz że ktoś się niestosownie zachowuje piszesz do moda korzystając z zakładki Moderatorzy przestawiasz sytuację i moderator wchodzi robiąc czystki a nie masz ból tyłka i wylewasz go na forum a to nie jest miejsce do tego typu skarg i zażaleń a temat uważam za zamknięty gdyż nie wnosi nic ciekawego w życie portalu fotki jedynie same pomówienia .
krzepek8899
krzepek8899
  5 stycznia 2012

a teraz założycielowi tematu radziłbym pójść na spacer :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.