lista tematów
[Kamerki] Zachowanie moda strona 1 z 2
Obojętnie do kogo było to skierowane ale "MOD) - Pełni funkcje stróża porządkowego, dba o porządek i ład w serwisie, swoją postawą i pozytywnym nastawieniem daje przykład innym użytkownikom do naśladowania." (netykieta fotki.tv).
Konto usunięte: Obojętnie do kogo było to skierowane ale "MOD) - Pełni funkcje stróża porządkowego, dba o porządek i ład w serwisie, swoją postawą i pozytywnym nastawieniem daje przykład innym użytkownikom do naśladowania." (netykieta fotki.tv).
jak dla mnie to on ma racje czasami się ktoś zapomni a później widać jak jest idą screeny aż miło :)
a z racji tego że jesteśmy moderatorami to powinniśmy świecić przykładem i pokazywać że jesteśmy przykładem dla innych użytkowników
Mod faktycznie wyzywał ludzi od "dałnów" a choroba chyba nie jest powodem do wyzwisk,
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Я удалю secret chat
A co ma piernik do wiatraka, prawda jest taka, że jawnie w obecności moda naśmiewają się z tego biednego człowieka, mod nawet nie reaguje jak robią mu przykrość wkładając w avatara obrazek wózka inwalidzkiego i dają sobie nick typu dzentiteam, było 2 modów zaden nie zareagował, a bawili się w wyśmiewanie znakomicie, dzieciom nie daje się do zabawy narzedzi, bo nie potrafią z nich korzystać
Никто не должен быть в курсе
Я удалю secret chat
Я удалю secret chat
Czyli mam zrozumieć to tak ze najlepiej obrobić tylek i później sama pchać sie na posadkę no ładnie..
Krótko i na temat.. akurat nie na temat feu, ale na temat innych modów, kiedy się wypowiadałam, że czasem albo banują za nic, albo swoją zachowaniem, że tak napisze "nie świecą", to mi nikt nie wierzył :-) I taka uwaga do tych ' wyżej ': róbcie tak dalej, jak robicie, a fotka upadnie ;] Pozdro 600