TecsT
TecsT
  30 grudnia 2011 (pierwszy post)

Witam , jakąś godzinę temu weszłam na transmisję do http://fotka.tv/majusiaaaaaaaa18 i dostałam bana na konto www.extasydevil.fotka.pl (nie wiem od którego MODA) za napisanie ---> ' brudasy , macie obsrane drzwi ' ; ) [sądzę , że to nie było aż tak wulgarne.. gorsze rzeczy ludzie tam wypisywali ;)] Pragnę dodać , iż to była prawda . ; ) Od razu poleciał ban na okres ---> Dostęp do Fotka.tv został zablokowany do 2012-01-06 000147
I teraz mam do Was pytanie , czy pan/pani MOD nie powinna/powinien najpierw upomnieć osoby?! Bardzo serdecznie proszę o skrócenie bądź usunięcie BANA . ; )
Chcę dodać , że inne MODY stosują się do "swojego" regulaminu , bo upominają osobę . ;) Dziękuję ; )

Adidasowa
Adidasowa
  30 grudnia 2011

Moderator nie ma obowiązku upominania nikogo to po pierwsze. Po drugie to co napisałaś na transmisji prowokuje do kłótni i to jest obraza(brudasy).
Więc sama widzisz jak się sytuacja wyklarowała. Ban nie zostanie skrócony.

Adidasowa
Adidasowa
  30 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę dodać , że inne MODY stosują się do "swojego" regulaminu , bo upominają osobę . ;)

Nie ma tego w regulaminie. Robią to z czystej grzeczności.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  30 grudnia 2011

bardzo dobrze to napisałaś Adidasku

...Ignorance is bliss...
Endorfiiina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 295
Endorfiiina
  30 grudnia 2011

spoko , to się okażę ; )) Cya.

RexMundi
RexMundi
  30 grudnia 2011

to które Ci konto zablokować ?

...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  30 grudnia 2011

właściwie już wiem

...Ignorance is bliss...
Cham
Cham
  30 grudnia 2011

Najkowa jak zawsze racje ma :D

Pitero187
Pitero187
  30 grudnia 2011

Niestety ale ban został nałożony słusznie nic nie można zrobić to było prowokowanie do kłótni jak wcześniej napisała znana Adidasowa ;)

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  30 grudnia 2011

Wiecej info do uzyskania u MG lub na kontakcie. Tutaj zamykam.

Mam ochotę na żelki

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.