Bez pytań. Zwyczajnie zastanówcie się. Może odeprzyjcie zarzuty.
1.
2. Banujecie za cycki w samym staniku, a za cycki wywalone na wierzch, ale wciąż w koszulce nic nie ma. Panienki takie jak WiernaPatriotka świecą dekoltem=90% na głównej przez parę godzin i nikt ich nie rusza. To niezdrowe i przykre. Bo niewinne dziewczyny, które po prostu są napalone są banowane z miejsca (często nic nie muszą robić, choćby tych koszulek ściągać - i tak ich sobie modzi zbanują, a co). Zakłamane jednostki takie jak WiernaPatriotka siedzą ile chcą.
3. Niegdyś była niepisana zasada, że panie moderują panów, a panowie panie.
Co się stało, kto ją pierwszy złamał / zaproponował zmianę i dlaczego? Jeżeli to kobieta, to nie uważacie, że zwyczajnie zazdrość ją zżerała i chciała móc banować sobie konkurencję (bo wszystkie moderatorki pokazują cycki na fotka.pl, często i na fotka.tv, a często pierwsze są w pokojach gdzie pojawia się kawałek bielizny i zaczynają drzeć ryja)?
4. Z tymi wszystkimi obostrzeniami nt. pokojów prywatnych. Walczymy o dobry wizerunek serwisu, czy o to aby hieny w postaci dziennikarzy nie mogły na nas żerować?
5. Dekolt > 30% to tak samo jak pokazanie gołych cycków. Chyba powinniście i za niego banować.
6. Czy nie lepiej byłoby całkowicie zabronić kobietom moderowania? One za bardzo nie myślą nad tym co się wokół nich dzieje.
7. Dlaczego moderacja ma wstęp do pokojów prywatnych bez hasła - co przeczy ich naturze i łamie nasze słodkie, Polskie prawo?
Po prostu, zakładam hasło i chcę mieć pewność że nikt go nie ominie. A cała wasza obsada może tam wejść i patrzeć jak robię kupę - bo programiści zostawili im furtkę?
8. Zróbcie no tak żeby moderatorzy nie witali się w sposób "; >" albo ": >", czy "...". Automatyczny tekst "Dzień dobry! Jestem moderatorem Fotka.tv i mam sprawę!" byłby wspaniały. Skoro dało się ominąć hasła, to na pewno i to się da. Albo całkowicie im zablokować możliwośc pisania jako moderatorzy na czacie.
Zwyczajnie, pani Motylkowa wchodzi i chce coś napisać, to pisze jak zwykły użytkownik. Jeżeli chce coś napisać jako moderator, to pisze "\mod Zakładaj czapkę albo ban" i wiadomość się pojawia w ładnej ramce jakiejś (bez tego napisu \mod, wiecie o co chodzi). Żeby się nie zachowali jak skończone chamy (zwłaszcza te baby - no one są felerne i po prostu głupawe) w takiej oficjalnej otoczce.
A myślą przewodnią "nic co ludzkie nie jest mi obce" i "Ryszard Cebula to oszust".