Babycow94
Babycow94
  18 grudnia 2011 (pierwszy post)

Ichamod sory, narazie nie mam zdjec i nie moge wysylac do Ciebie zdjec, z 'aktami' spamerskimi :). Mam pomysl, nie zamykaj tego tematu, a bede go 'dopelniam' nowymi zdjeciami! :)

Adidasowa
Adidasowa
  18 grudnia 2011

ładny spam, pelno takich na fotce, musialbyś siedzieć 24/h na wszystkich kanałach i we wszystkich pokojach na czacie żeby to wytępić.

Babycow94
Babycow94
  18 grudnia 2011

adidasowa, w weekendy siedza na kompie nawet po 10/15h, robie prace rysunkowe, wymiarowanie, ksztaltowanie, rzutownie itp, w miedzyczasie zagladam na fotke, czesto po polnocy zglaszam taki spam, czy 'nagie cycki' ale administracja spi, no, krzepek (nocny marek) moze cos dziala ;d

@@Sory, za ch**owa skladnie w pierwszym i tym poscie, ale ... ...pilem.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  19 grudnia 2011

nie tylko ja to zauwazylem w nocy pelno tego ..

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

MichaU
MichaU
  19 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: am pomysl, nie zamykaj tego tematu, a bede go 'dopelniam' nowymi zdjeciami! :)

sadze ze zamkna bo to nie miejsce do takich dzialan :)
Adidasowa
Adidasowa
  19 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: administracja spi

"administracja" to też ludzie i nie siedzą 24/h na fotce, mają przecież swoje życie w realnym świecie.
krzepek8899
krzepek8899
  19 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a bede go 'dopelniam' nowymi zdjeciami! :)

to coś czuje że sporo ich dojdzie :rotfl:
Babycow94
Babycow94
  23 grudnia 2011

Tutaj troszke dziwna sytuacja, , wkoncu 'odslanianie' cycka z stanikiem (moge sie mylic, moze to byc bluzka) to tak jakby pokazac pol jajka ;D.
Potem, bluzka, ledwo przykrywajaca majty :)
I Pan od cycow, i inni (calowanie...)
To wszystko z 10minutowej sesji na Fotce.

Babycow94
Babycow94
  24 grudnia 2011

BONUS

Babycow94
Babycow94
  26 grudnia 2011

Zglaszam po raz 5 , ale brak adminow! :(

CrAzY1994
CrAzY1994
  27 grudnia 2011

Również zgłaszam osoby które naruszają regulamin, tylko że ja wchodzę na czat fotki i tam poszukuję moderatora Fotka.tv i wtedy on wchodzi rozpatrzy.

Ale dużo jest oszustw czyli "150 osób i pokaz", a tak naprawdę to naciągnie tylko na większą oglądalność " Rekord widzów "

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.